6 Apr 2017

Kang Gary Kahwin Bukan Dengan Song Ji Hyo?

Kang Gary Kahwin Bukan Dengan Song Ji Hyo?, Gary, Kahwin, Cinta, Marriage, Monday Couple, Running Man, Song Ji Hyo, 2017, Announcement, News,
Kang Gary Kahwin Bukan Dengan Song Ji Hyo?

Gary Mengumumkan Yang Dirinya Sudah Berkahwin di Instagram, Gary, Kang Gary, Isteri Kang Gary, Kang Gary Wife, Song Ji Hyo, Monday Couple, Running Man, Gary Announcement, Love, Marriage,

Bekas Ahli Running Man iaitu Kang Gary dah Kahwin? ramai yang terkejut dengan berita ini, tak kurang juga yang sedih bila fantasi mereka tentang Monday Couple (Ketika Gary dan Song Ji Hyo dalam Running Man) benar - benar berakhir dengan berita Gary dah Kahwin. Ketika aku buka Twitter semalam, aku lihat nama Kang Gary Trending No 1 gitu dan terkejut juga aku bila dapat tahu yang Gary dah kahwin, macam - macam reaksi ada di Twitter tu, kebanyakannya memang terkejut dan sedih apabila harapan mereka untuk Monday Couple bersatu dah hancur. Bagi aku pula, aku memang terkejut tapi tidak sedihlah kan sebab aku memang dah boleh agak yang Gary dan Song Ji Hyo memang tiada hubungan pun, walaupun mereka digosipkan dan kelihatan juga Gary memang suka pada Ji Hyo di episod2 awal Running Man dan di beberapa episod lain tapi memang nampaklah Gary dah move on, lagipun soal hati dan perasaan tak boleh dipaksa kan. Buat fans Monday Couple tu moga bertabahlah ye. Teringin pula nak tengok reaksi ahli Running Man yang lain terutamanya Song Ji Hyo pasal berita Gary dah kahwin ni hehe. Aku yakin mereka semua pun gembira dengan perkahwinan Gary ni dan suka bila Gary dah bertemu jodohnya, lagipun semua dah macam family gitu. Alangkah bagusnya kalau Gary buat majlis perkahwinan, jadi semua ahli RM yang lain pun boleh datang kan.

Isteri Kang Gary juga bukan selebriti tapi orang biasa, moga Gary bahagia dan aku harapkan dapat tengok Gary datang lagi ke Running Man untuk jadi guest. Sebenarnya seronok bila dapat tengok diorang bertujuh semula. Bila sebut pasal Running Man, pastinya ramai tahu yang Running Man dah tambah ahli baru 2 orang dan mereka berdua akan menjadi ahli tetap dalam Running Man. Aku tidak begitu kenal dengan 2 ahli baru tu, walaupun mereka berdua pernah jadi guest sebelum ini tapi aku tak berapa ingat. Ramai juga yang susah nak terima ahli baru ini, walaupun yang perempuan tu juga seorang pelakon tapi biasalah kan, baru - baru lagi kan memang susahlah nak terima tapi lama - lama okeylah kan. Kalau diorang ambik ahli baru yang terkenal dan famous mungkin susah sikit kot sebab bayaran mahal plus komitmen artis yang terkenal ni selalunya banyak kan, nanti last - last tarik diri, kan susah pula nak cari pengganti. Aku gembira bila Running Man tidak jadi dibubarkan dan aku harapkan Running Man makin best dengan kehadiran dua ahli tetap yang baru.

2 ulasan:

  1. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...jom join segmen mama
    http://maszull.blogspot.my/2017/04/segmen-mama-nak-url-blog.html

    BalasPadam
  2. SESI TERJAH BLOG RAKAN BLOGGER

    WAhh gary dah kawenn. Uyul mmg agak dah dorang tak de hubungn istimewa pn.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam

My Random Post