13 Nov 2022

Telefilem Isa & Bella (Awesome TV)Telefilem Isa & Bella Awesome TV, Telemovie Isa & Bella Awesome TV, Sinopsis Telefilem Isa & Bella Awesome TV, Poster Telefilem Isa & Bella Awesome TV, Telefilem Isa & Bella Full Movie, Telemovie Awesome TV, Telefilem Isa & Bella Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Isa & Bella Awesome TV, Nadiyah Shahab, Nur Risteena Munim, Hafiz Mikael, Amyza Aznan, Maria Farida, Badrul Muhayat, Syuhaida Abraz, Mahmud Alibashah,
Telefilem Isa & Bella Awesome Lakonan Risteena Munim dan Nadiyah Shahab Di Awesome TV

Telefilem Isa & Bella ini akan diulang siar semula di Awesome TV pada 13 November 2022 ini, jam 9.30 malam. Telefilem ini sudah pernah disiarkan pada bulan September 2020. Antara pelakon telefilem Isa & Bella ini adalah Nadiyah Shahab, Nur Risteena Munim, Hafiz Mikael, Amyza Aznan, Maria Farida, Badrul Muhayat, Syuhaida Abraz, Mahmud Alibashah dan ramai lagi. Selain itu telemovie Isa & Bella ini diarahkan oleh Nazir Jamaluddin dan diterbitkan oleh Mache All Star United Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Isa & Bella ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Isa & Bella Lakonan Risteena Munim dan Nadiyah Shahab Di Awesome TV

Mengisahkan tentang dua sahabat yang dilahirkan pada hari yang sama iaitu pada tanggal 16 September 1994 dan di hospital yang sama. Mereka membesar bagaikan sepasang kembar namun yang membezakan hanyalah latar belakang kehidupan mereka. Situasi menjadi rumit apabila Isa dan Bella ingin bernikah pada hari yang sama tetapi Tok Kadi serta lokasi hanya terhad untuk satu slot sahaja. Di sinilah timbul pelbagai konflik serta aksi lucu dari mereka kerana keengganan mereka untuk mengalah sehingga nilai persahabatan yang dipupuk sejak kecil menjadi taruhan.


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post