8 Nov 2022

Telefilem Hantu Viral (TV2)Telefilem Hantu Viral, Telemovie Hantu Viral TV2, Poster Telefilem Hantu Viral, Info dan Sinopsis Telefilem Hantu Viral TV2, Hantu Viral Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Hantu Viral, Arja Lee, Ebby Yus, Eika Zulkifli, Sathiya, Ruby Ooi, Ghani Ahmad, Caca Raja Lawak, Telefilem Hantu Viral Full Movie,

Telefilem Hantu Viral sudah pernah disiarkan pada 10 Januari 2022 yang lalu dan kini ianya akan diulang siar semula di TV2 pada 8 November 2022 ini, jam 9.05 malam. Antara pelakon telefilem Hantu Viral ini adalah Ebby Yus, Arja Lee, Eika Zulkifli, Sathiya, Ruby Ooi, Ghani Ahmad, Caca Raja Lawak dan ramai lagi. Selain itu telemovie Hantu Viral ini diarahkan oleh M. Suurya dan diterbitkan oleh Cineorama Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Hantu Viral ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Hantu Viral Di TV2

Mengisahkan Aziz, seorang amatur Youtube yang ingin menjana pendapatan dengan menghasilkan video Youtube dan dia memilih untuk tinggal di sebuah rumah lama. Di situ pelbagai kisah suka duka dan gangguan yang dialami oleh Aziz. Aziz juga memberi idea kepada ketua kampung agar penduduk kampung berkongsi kisah menarik atau perniagaan mereka di media sosial bagi menjana pendapatan mereka pula. 

Jom BaCa Ini Juga 👉👉 Telefilem Kasih Dari Syurga (TV2)

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post