9 Okt 2022

Telefilem Mandi Mayat Lakonan Zul Ariffin (Astro Citra)Telefilem Mandi Mayat, Telemovie Mandi Mayat, Telefilem Mandi Mayat Astro Citra, Telemovie Astro Citra, Info dan Sinopsis Telefilem Mandi Mayat, Pelakon - Pelakon Telefilem Mandi Mayat, Telemovie Mandi Mayat Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Mandi Mayat,

Telefilem Mandi Mayat akan disiarkan pada 8 Oktober 2022, jam 10 malam di slot Citra Exclusive Astro Citra. Antara pelakon telefilem Mandi Mayat ini adalah Zul Ariffin, Khatijah Tan, Syefikk, Che Nurul Ain Syahira, Khairul Annuar Hj Jantan dan ramai lagi. Selain itu telemovie Mandi Mayat ini diarahkan oleh Azmir Affandi dan diterbitkan oleh Efficent Action Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, para pelakon pun best, jadi jom tengok sinopsis telemovie Mandi Mayat di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Mandi Mayat Lakonan Zul Ariffin dan Khatijah Tan (Astro Citra)

Syawal bekerja sebagai pengurus jenazah di rumah mayat Hospital. Dia yang baru sahaja bekerja mula mendapat mayat dari pelbagai latar dan sebab kematian mula mengalami pengalaman aneh apabila dia melanggar petua orang tua tentang pengurusan jenazah dari ibunya yang juga merupakan seorang pemandi jenazah sehinggalah dia akhirnya terkena badi mayat.


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post