2 Okt 2022

Sinopsis Telefilem Ah How Putus Cinta (Awesome TV)Telefilem Ah How Putus Cinta Awesome TV, Telemovie Ah How Putus Cinta (Awesome TV), Telemovie Awesome TV, Poster Telefilem Ah How Putus Cinta, Sinopsis Telefilem Ah How Putus Cinta Awesome TV, Telemovie Ah How Putus Cinta Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Ah How Putus Cinta, Idris Khan, Elizabeth Tan, Kim Wah, Bell Ngasri, Melanie Tan, Ucop Cecupak,

Telefilem Ah How Putus Cinta akan diulang siar kembali di Awesome TV pada Ahad ini, 2 Oktober 2022, jam 9.30 malam. Antara pelakon telefilem Ah How Putus Cinta ini adalah Idris Khan, Elizabeth Tan, Kim Wah, Bell Ngasri, Melanie Tan, Ucop Cecupak dan ramai lagi. Selain itu telemovie Ah How Putus Cinta ini diarahkan oleh Wan Saiful Shahrizan dan diterbitkan oleh Suara Kita Production Sdn Bhd. Nampak menarik je kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Ah How Putus Cinta di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Ah How Putus Cinta (Awesome TV)

Mengisahkan sepasang suami isteri yang membuka sebuah restoran makanan laut Cina halal dilanda masalah apabila ketua tukang masaknya menghilangkan diri selepas putus cinta dengan kekasihnya. Mereka berusaha untuk menghubunginya. Namun gagal. Ketua tukang masak itu menghilangkan diri dan sesat sewaktu berada di hutan. Dia diselamatkan oleh Orang Asal dan membawanya keluar dari hutan. Perniagaan di restoran laris semula seperti sediakala setelah ketua tukang masak kembali semula ke restoran tersebut.

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Review Drama Korea Twenty Five Twenty One

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post