23 Jul 2022

Telefilem Isyarat Cinta Alya (TV1)Telefilem Isyarat Cinta Alya, Telemovie Isyarat Cinta Alya TV1, Sinopsis Telefilem Isyarat Cinta Alya, Isyarat Cinta Alya Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Isyarat Cinta Alya, Atiq Azman, Bella Dowanna, Hafidzuddin Fazil, Telefilem Isyarat Cinta Alya Full Movie,
Telefilem Isyarat Cinta Alya - Slot Panggung RTM (TV1)

Telefilem Isyarat Cinta Alya akan disiarkan di slot Panggung RTM TV1 pada hari Sabtu, 23 Julai 2022, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Isyarat Cinta Alya ini adalah Atiq Azman, Bella Dowanna, Hafidzuddin Fazil, Rahim Jailani, Amai Kamarudin, Myra Natasya, Alaina Yusni, Liyana Yusof dan ramai lagi. Selain itu telemovie Isyarat Cinta Alya ini diarahkan oleh Nazir Jamaluddin dan diterbitkan oleh Fifteen Empire Sdn Bhd. Nampak menarik kan telemovie ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Isyarat Cinta Alya di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Isyarat Cinta Alya - Slot Panggung RTM (TV1)

Mengisahkan percintaan seorang gadis bisu bernama Alya dan Shah mula goyah apabila Shah menghilangkan diri selepas bertemu dengan ayah Alya. Alya yang berasa sangat kecewa cuba melupakan Shah. Suatu hari Shah muncul kembali dan permintaannya untuk bertemu dan meminta maaf telah ditolak oleh Alya. Berjayakah Shah mendapatkan kemaafan dari Alya? kenapa Shah menghilangkan diri dahulu?Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post