23 Jul 2022

Drama Reen Putus Cinta Lakonan Reen Rahim dan Beego (Awesome TV)Drama Reen Putus Cinta, Drama Reen Putus Cinta Awesome TV, Drama Awesome TV, Info dan Sinopsis Drama Reen Putus Cinta, Drama Reen Putus Cinta Full Episode, Drama Reen Putus Cinta Episod 1 Hingga 12, Drama Reen Putus Cinta Cast, Pelakon - Pelakon Drama Reen Putus Cinta, Drama Baru Reen Rahim,

Drama Reen Putus Cinta sudah mula bersiaran di Awesome TV sejak 1 Julai 2022 yang lalu setiap hari Jumaat hingga Ahad, jam 8.30 malam. Antara pelakon drama Reen Putus Cinta ini adalah Reen Rahim, Beego, Yulia Kamelia, Natasha Sass, Hazama, Maria Farida, Chiwan Chilok, Soffi Jikan, Azhar Sulaiman, Mustaqim Bahadon, dan ramai lagi. Selain itu drama Reen Putus Cinta ini mempuyai 12 episod dan diarahkan oleh Zul Huzaimy serta diterbitkan oleh CTG Vision Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ni, romantik komedi gitu, plus aku memang suka tengok Reen Rahim ni berlakon. Apa pun jom tengok sinopsis drama ini di bawah okey..
Sinopsis 
Drama Reen Putus Cinta Lakonan Reen Rahim dan Beego (Awesome TV)

Mengisahkan tentang Reen yang sering gagal dalam percintaan. Kegagalan tersebut turut berpunca daripada sifat Personaliti Obsessif Kompulsif atau ‘OCD’ yang ada pada dirinya selain sering menerima nasihat yang salah daripada rakan-rakanya. Apa yang berlaku seterusnya? dapatkah Reen bertemu dengan cinta sejatinya?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post