2 Jul 2022

Info dan Sinopsis Telefilem Aida Adha (TV1)Telefilem Aida Adha (TV1), Telemovie Aida Adha (TV1), Sinopsis Telefilem Aida Adha, Telefilem Aida Adha Full, Telefilem Aida Adha Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Aida Adha,  Afifah Nasir, Bil Azali, Roy Azman, Safura Ya'cob, Telefilem Slot Panggung RTM,

Telefilem Aida Adha akan disiarkan pada hari Sabtu, 2 Julai 2022 di slot Panggung RTM TV1 sempena Hari Raya Aidiladha yang bakal menjelang tiba. Antara pelakon telefilem Aida Adha ini adalah Afifah Nasir, Bil Azali, Roy Azman, Safura Ya'cob, Dato' Amin Khan, Aufa Ardinee, Fudail Dayyan, Zaly Zain dan ramai lagi. Selain itu telemovie Aida Adha ini diarahkan oleh Faiz Ramli dan diterbitkan oleh Cempaka Sari Empire Sdn Bhd. Nampak menarik kan telemovie Aida Adha ini, jadi jom tengok sinopsis ringkas telemovie ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Aida Adha Lakonan Afifah Nasir dan Bil Azali (Slot Panggung RTM TV1)

Adha seorang jurutera yang berjaya ingin menyambut aidiladha dengan meriah di kampung, lalu dia membuat keputusan untuk pulang beraya di rumah Pak Long Nawi dan Mak Long Zaharah. Apa yang berlaku seterusnya?

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Drama Tarik Aku Ke Syurga Episod 1 Hingga 28 Di Slot Samarinda TV3


💕💕 Drama Roxy Episod 1 Hingga 20 Di Slot Dahlia TV3


👉👉 Drama Risik Pada Hati Episod 1 Hingga 28 Di Slot Akasia TV3

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post