9 Jul 2022

Telefilem Korban Adha Lakonan Hisyam Hamid (Astro Prima)Telefilem Korban Adha, Telemovie Korban Adha, Telefilem Di Astro Prima, Sinopsis Telefilem Korban Adha, Korban Adha Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Korban Adha, Hisyam Hamid, Khatijah Tan, Meor Mohd, Puteri Rafasya, Poster Telefilem Korban Adha,

Telefilem Korban Adha akan disiarkan di Astro Prima pada hari Sabtu, 9 Julai 2022, jam 12.00 tengahari, telefilem ini disiarkan khas sempena hari raya Aidiladha ini. Antara pelakon telefilem Korban Adha ini adalah Hisyam Hamid, Khatijah Tan, Meor Mohd, Puteri Rafasya, Shyrim dan ramai lagi. Selain itu telemovie Korban Adha ini diarahkan oleh Feroz Kader dan diterbitkan oleh FJ Pictures Sdn Bhd. Nampak menarik kan telemovie ini kan, jadi jom tengok sinopsis telemovie Korban Adha di bawah ini okey.
Sinopsis Telefilem Korban Adha Lakonan Hisyam Hamid dan Khatijah Tan (Astro Prima)

Mengisahkan Wan seorang lelaki lembam yang disisih oleh ibunya sendiri. Namun, Wan sangup berkorban apa sahaja untuk mendapatkan kembali kasih dari seorang ibu walaupun seringkali diperalatkan oleh adik tiri Rahmat untuk kepentingan peribadinya. Apa yang berlaku seterusnya?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post