2 Jul 2022

Cerekarama Mencari Siratul Mustaqeem (TV3)Telefilem Mencari Siratul Mustaqeem TV3, Telemovie Mencari Siratul Mustaqeem, Sinopsis Telefilem Mencari Siratul Mustaqeem TV3, Slot Cerekarama TV3, Cerekarama Mencari Siratul Mustaqeem TV3, Pelakon - Pelakon Telefilem Mencari Siratul Mustaqeem,Fauziah Nawi, Fasha Sandha, Elisya Sandha, Aidil Aziz, Syafie Naswip, Mencari Siratul Mustaqeem Cast, Telefilem Mencari Siratul Mustaqeem Full,

Telefilem Mencari Siratul Mustaqeem akan diulang siar di slot Cerekarama TV3 pada hari Sabtu, 2 Julai 2022, jam 10 malam. Antara pelakon telefilem Mencari Siratul Mustaqeem ini adalah Fauziah Nawi, Fasha Sandha, Elisya Sandha, Aidil Aziz, Syafie Naswip, Fadilah Mansor dan ramai lagi. Selain itu telemovie Mencari Siratul ini diarahkan oleh Hashim Rejab dan diterbitkan oleh Zamriez Golden Pictures. Apa pun nampak menarik kan telemovie Mencari Siratul Mustaqeem ni kan, jadi jom tengok sinopsis ringkas telemovie ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Mencari Siratul Mustaqeem - Slot Cerekarama TV3

Mengisahkan tentang Hadijah yang mahu hidup bahagia bersama anak cucunya. Tiada apa lagi yang dipinta tetapi kebahagiaan keluarga. Dia juga mahu tumpukan perhatian pada ibadah dan mencari Siratul Mustaqeem. Namun, ujian melanda Hadijah apabila anak-anak ditugaskan berjauhan dan hanya pulang sekali sekala. Lebih teruk lagi apabila pandemik Covid-19 melanda Malaysia dan PKP dilaksanakan. Anak-anaknya yang bertugas sebagai petugas barisan hadapan (frontliner) tidak dapat balik dan dia dicengkam kesepian. Ditambah dengan hasutan jirannya Senah yang menyakitkan hati dan membandingkan dengan anaknya yang kaya dan dapat hidup bersama. Situasi ini membuatkan Hadijah sedih namun kehadiran Ali dan keluarga kecilnya memberi sinar kepada Hadijah dan dapatlah beliau menumpang kasih sayang.
Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post