3 Jul 2022

Drama Gerak Khas Undercover Musim 2 Di TV3 

Drama Gerak Khas Undercover Musim 2, Drama Gerak Khas Undercover Musim 2 TV3, Info dan Sinopsis Drama Gerak Khas Undercover Musim 2, Poster Drama Gerak Khas Undercover Musim 2, Gerak Khas Undercover Musim 2 Cast, Drama Gerak Khas Undercover Season 2, Pelakon - Pelakon Drama Gerak Khas Undercover Musim 2, Drama Gerak Khas Undercover Musim 2 Full Episode,

Drama Gerak Khas Undercover Musim 2 telah pun bersiaran setiap Jumaat, jam 10.30 malam di TV3 bermula 24 Jun 2022 yang lalu. Antara pelakon drama Gerak Khas Undercover Musim 2 ini adalah Datuk Aaron Aziz, Datuk Seri Eizlan Yusof, Elizabeth Tan, Erra Fazira, Ruzana Ibrahim, Raja Afiq, Salina Saibi, Farid Amirul, C. Kumaresan, Sheera Iskandar dan ramai lagi. Selain itu drama Gerak Khas Undercover Musim 2 ini diarahkan oleh Faizal Yusof dan diterbitkan oleh Skop Productions Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ini, diam tak diam drama Gerak Khas Undercover 2 ni dah masuk season 2 dah. Apa pun jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Gerak Khas Undercover 2 ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Watak dan Barisan Pelakon Drama Gerak Khas Undercover 2

Erra Fazira sebagai Jeslina
Datuk Aaron Aziz sebagai Zaki
Datuk Seri Eizlan Yusof sebagai Zamri
Raja Afiq sebagai Malek
Elizabeth Tan sebagai Elly
Ruzana Ibrahim sebagai Rita
Salina Saibi sebagai Salina
Farid Amirul sebagai Lim
C. Kumaresan sebagai Kumar
Sheera Iskandar sebagai Asp Sheera
Sinopsis Drama Gerak Khas Undercover Musim 2 Di TV3

Mengisahkan cabaran anggota undercover mendekati dalang sindiket jenayah dalam menjalankan tugas risikan dan penyamaran.  
Rita (Bahagian I) : Zailan ditahan kerana disyaki terlibat dengan satu sindiket yang sedang diburu polis. Rita cuba mendapatkan maklumat daripada rakan Zailan tapi penyamarannya terbongkar atas kesilapan Lim.

Drama Gerak Khas Undercover Musim 2 Full Episode

Selain di kaca TV, korang juga boleh menonton drama ini di aplikasi iQIYI Malaysia, boleh search dan tonton drama ini di sana

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post