25 Jun 2022

Telefilem Tilam Kekabu Kampung Berserah (TV1)Telefilem Tilam Kekabu Kampung Berserah, Telemovie Tilam Kekabu Kampung Berserah, Slot Panggung RTM TV1, Info dan Sinopsis Telefilem Tilam Kekabu Kampung Berserah, Pelakon - Pelakon Telefilem Tilam Kekabu Kampung Berserah, Tilam Kekabu Kampung Berserah Cast,

Telefilem Tilam Kekabu Kampung Berserah akan disiarkan di slot panggung RTM TV1 pada hari Sabtu, 25 Jun 2022, jam 10 malam. Antara pelakon telefilem Tilam Kekabu Kampung Berserah ini adalah Hazama, Bella Dowanna, Bohari Ibrahim, Mohd Latif Zami, Nico G, Ezud RIC, Azza Elite, Mohd Haminder Singh dan ramai lagi. Selain itu telemovie Tilam Kekabu Kampung Berserah ini diarahkan oleh Opie Zami dan diterbitkan oleh Opyglobal Pictures Sdn Bhd. Nampak macam menarik je telemovie ni kan, jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis 
Telefilem Tilam Kekabu Kampung Berserah - Slot Panggung RTM TV1

Kerana sekeping tilam, Pak Malim menjadi resah hingga sanggup mencari semula tilam yang telah dibuang oleh anak saudaranya, Nor. Apa yang berlaku seterusnya? Apakah rahsia disebalik tilam itu?Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post