22 Ogo 2019

Senarai Lagu Minggu Kedua Konsert Big Stage 2019




Big Stage, Big Stage 2019, Big Stage Musim Kedua, Astro Ria, Rancangan Realiti TV Nyanyian Untuk Artis - Artis Baru, Pertandingan Nyanyian Big Stage 2019, Konsert Kedua Big Stage 2019, Penyanyi, Lagu Best, Senarai Peserta Big Stage 2019, Santesh, Dinda Permata, Neeta, Syada Amzah, Han Byul, Fieya Julia, Adzrin, Aziz Harun, Sheryl Shazwanie, Kucaimars, Irfan Haris, Chaleeda, Senarai Lagu Konsert Big Stage 2019 Minggu Kedua,
Senarai Lagu Minggu Kedua Konsert Big Stage 2019

Minggu Pertama Konsert Big Stage 2019 (Musim Kedua) sudah pun berlangsung dan menyaksikan peserta dari Thailand iaitu Chaleeda hampir - hampir tersingkir, namun bernasib baik bila tiada penyingkiran di minggu pertama itu. Apa pun teruja juga nak tengok performance Chaleeda di minggu kedua nanti sebab dia akan menyanyikan lagu Havana gitu. Peserta dari Malaysia iaitu Santesh mendapat markah tertinggi di minggu pertama Big Stage 2019 ini. Tak sabar juga nak tengok Santesh nyanyi lagu Balqis di minggu kedua nanti. Antara yang dinantikan juga adalah peserta dari Korea iaitu Han Byul yang akan menyanyikan lagu melayu gitu di minggu kedua nanti. Kalau tengok peserta - peserta dari Malaysia ni semuanya aku kenal, cuma Adzrin dan Kucai Mars yang aku tak berapa familiar sangat, tapi persembahan dan nyanyian Adzrin di minggu pertama konsert Big Stage 2019 itu sedap juga okey. Mark Adam menjadi juri jemputan di minggu pertama dan turut berdepan kontroversi bila dia dikatakan dah tersalah cakap padoa Sherry. Apa pun Mark Adam dah minta maaf dan mengaku kesilapannya dan semuanya selesai. Apa pun jom tengok senarai lagu tugasan peserta Big Stage 2019 di konsert minggu kedua nanti di bawah ini okey..
Big Stage, Big Stage 2019, Big Stage Musim Kedua, Astro Ria, Rancangan Realiti TV Nyanyian Untuk Artis - Artis Baru, Pertandingan Nyanyian Big Stage 2019, Konsert Kedua Big Stage 2019, Penyanyi, Lagu Best, Senarai Peserta Big Stage 2019, Santesh, Dinda Permata, Neeta, Syada Amzah, Han Byul, Fieya Julia, Adzrin, Aziz Harun, Sheryl Shazwanie, Kucaimars, Irfan Haris, Chaleeda, Senarai Lagu Konsert Big Stage 2019 Minggu Kedua,



Semua lagu rancak okey sebab ikut tema gitu..Agak - agak korang siapa yang akan tersingkir di minggu kedua nanti ye??..

1 ulasan:



My Random Post