18 Feb 2022

Drama Cinta Amnesia Lakonan Riena Diana Slot Lestary TV3Drama Cinta Amnesia, Drama Cinta Amnesia Slot Lestary TV3, Drama Slot Lestary TV3, Poster Drama Cinta Amnesia, Info dan Sinopsis Drama Cinta Amnesia, Sinopsis Penuh Drama Cinta Amnesia, Drama Lakonan Riena Diana, Drama Cinta Amnesia Full Episode, Drama TV3, Cinta Amnesia Cast, Pelakon - Pelakon Drama Cinta Amnesia, Riena Diana, Zynakal, Hazeeq Dean, Nadzmi Adhwa, Anas Ridzuan, Bell Ngasri,

Bermula 12 Februari 2022 drama Cinta Amnesia mula bersiaran di slot Lestary TV3 setiap hari Rabu hingga Sabtu, jam 9 malam. Drama ini disiarkan bagi menggantikan Drama Life Lila yang telah tamat episodnya. Antara pelakon drama Cinta Amnesia ini adalah Riena Diana, Zynakal, Hazeeq Dean, Nadzmi Adhwa, Anas Ridzuan, Bell Ngasri, Jasmin Hamid, Faezah Elai dan ramai lagi. Selain itu drama Cinta Amnesia ini mempunyai 13 episod dan diarahkan oleh Heykal Hanifah serta diterbitkan oleh Luqsar Kreatif Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ini, plus para pelakonnya juga best - best belaka,so jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Cinta Amnesia ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Riena Diana sebagai Laura Madeena
Zynakal sebagai Huzair
Jasmin Hamid sebagai Puan Laila
Bell Ngasri sebagai Latef
Anas Ridzuan sebagai Leon
Nadzmi Adhwa sebagai Lukeman
Faezah Elai sebagai Julia
Sinopsis Drama Cinta Amnesia Lakonan Riena Diana Slot Lestary TV3

Laura sering mengimpikan kehidupan yang mewah dan terkenal. Laura memasang impian untuk berkahwin dengan lelaki kaya dan kacak bernama Idham tetapi perkahwinan mereka gagal. Malu dengan apa yang berlaku, dia berpura-pura hilang ingatan selepas terlibat dalam kemalangan. Sejauh manakah dia mampu berpura-pura dan menipu semua orang? Dan boleh ke ketiga abangnya hadap adik mereka yang magnet drama ni? Apa yang berlaku seterusnya?..

Lagu Tema / OST Drama Cinta Amnesia

👄👄 WOW nyanyian Iqwan Alif
Drama Cinta Amnesia, Drama Cinta Amnesia Slot Lestary TV3, Drama Slot Lestary TV3, Poster Drama Cinta Amnesia, Info dan Sinopsis Drama Cinta Amnesia, Sinopsis Penuh Drama Cinta Amnesia, Drama Lakonan Riena Diana, Drama Cinta Amnesia Full Episode, Drama TV3, Cinta Amnesia Cast, Pelakon - Pelakon Drama Cinta Amnesia, Riena Diana, Zynakal, Hazeeq Dean, Nadzmi Adhwa, Anas Ridzuan, Bell Ngasri,
Tonton Online Drama Cinta Amnesia Full Episode

Bagi yang terlepas untuk menonton drama ini di kaca TV, korang juga boleh menonton drama ini secara online di VIU MalaysiaTiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post