7 Feb 2022

Drama Tumpang Lalu Bang Episod 1 Hingga 28 (Akhir) Di TV9Drama Tumpang Lalu Bang, Drama Tumpang Lalu Bang tv9, Drama Slot Diandra TV9, Info dan Sinopsis Drama Tumpang Lalu Bang, Sinopsis Penuh Drama Tumpang Lalu Bang, Poster Drama Tumpang Lalu Bang, Drama Tumpang Lalu Bang Full Episode, Drama Tumpang Lalu Bang Episod 1 Hingga 28 Di TV9, Pelakon - Pelakon Drama Tumpang Lalu Bang, Tomok, Kilafairy, Black Hanifah, Aidil Aziz, Raja Afiq, Afzan A.Rahman, Danial Dashuki, Dalimawati, Amanda Misbun, Mahmud Alibashah, Ziana Zain, Ozlynn, Drama Tumpang Lalu Bang Cast,

Drama Tumpang Lalu Bang sudah mula bersiaran di slot Diandra TV9 sejak 2/2/2022 yang lalu, setiap Isnin hingga Khamis, jam 8.30 malam. Antara pelakon drama Tumpang Lalu Bang ini adalah Tomok, Kilafairy, Black Hanifah, Aidil Aziz, Raja Afiq, Afzan A.Rahman, Danial Dashuki, Dalimawati, Amanda Misbun, Mahmud Alibashah, Ziana Zain dan ramai lagi. Selain itu drama ini diarahkan oleh Eoon Shuhaini dan diterbitkan oleh Zamriez Golden Pictures Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ini, para pelakonnya semuanya best - best belaka. Jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Tumpang Lalu Bang ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini yer..

Tomok sebagai Nizam
Kilafairy sebagai Sofiah
Black Hanifah sebagai Sobri
Aidil Aziz sebagai Sufian
Raja Afiq sebagai Syahrin
Afzan A.Rahman sebagai Syamil
Danial Dashuki sebagai Shuib
Ziana Zain sebagai Emma
Mahmud Alibashah sebagai En Latif
Sinopsis Drama Tumpang Lalu Bang Lakonan Tomok, Kilafairy dan Black Hanifah

Mengisahkan Nizam (Tomok) jatuh cinta pada pandangan pertama dengan Sofiah (Kilafairy). Sofiah tidak mengendahkan Nizam kerana dia berpegang kepada prinsipnya yang hanya akan melayan bakal imam yang cukup dan sempurna di matanya dan juga keluarganya. Akhirnya Nizam berjaya memikat hati Sofiah dan di situlah bermulanya cabaran baharu untuk mendapatkan restu keluarga Sofiah. Ibu bapa Sofiah tidak memandang pada harta tetapi mereka menetapkan syarat bahawa Nizam perlu mendapatkan restu daripada lima orang abang Sofiah iaitu Sufian (Aidil Aziz), Sobri (Black Hanifah), Syahrin (Raja Afiq), Syamil (Afzan A. Rahman) dan Shuib (Danial Dashuki). 
Drama Tumpang Lalu Bang, Drama Tumpang Lalu Bang tv9, Drama Slot Diandra TV9, Info dan Sinopsis Drama Tumpang Lalu Bang, Sinopsis Penuh Drama Tumpang Lalu Bang, Poster Drama Tumpang Lalu Bang, Drama Tumpang Lalu Bang Full Episode, Drama Tumpang Lalu Bang Episod 1 Hingga 28 Di TV9, Pelakon - Pelakon Drama Tumpang Lalu Bang, Tomok, Kilafairy, Black Hanifah, Aidil Aziz, Raja Afiq, Afzan A.Rahman, Danial Dashuki, Dalimawati, Amanda Misbun, Mahmud Alibashah, Ziana Zain, Ozlynn, Drama Tumpang Lalu Bang Cast,
Tindakan abang-abang yang bersikap ‘overprotective’ tidak akan bagi jalan mudah kepada Nizam. Demi cinta, Nizam sanggup terima apa saja syarat yang dikenakan oleh keluarga Sofiah. Keadaan menjadi lebih rumit apabila ibu Sofiah, Emma (Ziana Zain) menjadi ketua dalang yang bertujuan mahu menggagalkan semua cabaran Nizam. Bagaimanakah Nizam dan Sofiah berhadapan dengan pelbagai cabaran yang diberikan? Berjayakah Nizam bertahan demi cintanya pada Sofiah?1 ulasan:

  1. kenapa tengok drama kat tv9 lagi best dari tv3 tapi orang masih stick kat tv3? haax

    BalasPadamMy Random Post