7 Feb 2022

Telefilem Sebalik Hati Lakonan Nazeera Sardi (TV2)Telefilem Sebalik Hati (TV2), Telemovie Sebalik Hati, Telefilem TV2, Slot Drama On 2, Info dan Sinopsis Telefilem Sebalik Hati, Telefilem Sebalik Hati Full, Sebalik Hati Telemovie, Sebalik Hati Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Sebalik Hati, Nazeera Sardi, Mustaqim Bahadon, Shiqin Kamal,

Telefilem Sebalik Hati akan disiarkan di slot Drama On 2 TV2 pada 7/2/2022 hari Isnin ini, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Sebalik Hati ini adalah Nazeera Sardi, Mustaqim Bahadon, Shiqin Kamal, Mahmud Alibashah, Nadia Kesuma, Nur Atika, Rahim Jailani dan ramai lagi. Selain itu telemovie Sebalik Hati ini diarahkan oleh Hashim Rejab dan diterbitkan oleh Pacific Intermax Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Sebalik Hati Lakonan Nazeera Sardi dan Mustaqim Bahadon (TV2) 

Mariam seorang pekerja yang rajin dan baik hati. Jamil amat berterima kasih pada Mariam kerana dengan bantuan Mariam dia mendapat kepercayaan Tuan Haji Rosli. Cadangan Mak Wan untuk menjodohkan Mariam dengan seorang duda anak dua ditolak oleh Mariam. Mariam juga menolak lamaran Wahid Borneo rakan baik Tuan Haji Rosli. Jauh dibenak hati Mariam dia amat mengharapkan Jamil sebagai calon suaminya. Jamil melantik Diana, seorang gadis cantik sebagai setiausahanya di pejabat. Harapan Mariam pada Jamil semakin pudar apabila dia diberitahu yang Jamil akan bertunang dengan Nurazlina. Nurazlina juga mendesak Jamil supaya memecat Mariam. Mariam mengambil keputusan untuk berhenti kerja dan pulang ke kampung. Jamil hanya sedar yang Mariam menaruh hati padanya apabila diberitahu oleh Diana, anak saudaranya. Apa yang berlaku seterusnya?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post