19 Feb 2022

Telefilem Transit Cinta Lakonan Sharifah Husna dan Hafidz Roshdi (TV1)Telemovie Transit Cinta, Telefilem Transit Cinta TV1, Telefilem Transit Cinta Lakonan Sharifah Husna dan Hafidz Roshdi TV1, Slot Panggung RTM, Telefilem RTM TV1, Transit Cinta Cast, Info dan Sinopsis Telefilem Transit Cinta, Pelakon - Pelakon Telefilem Transit Cinta,

Telefilem Transit Cinta akan disiarkan di slot Panggung RTM TV1 pada 19 Februari 2022 ini iaitu pada hari Sabtu, jam 9 malam. Hafidz Roshdi dan Sharifah Husna akan menjadi teraju utama telefilem ini. Manakala Rodzee Razak akan menjadi pengarah pada telemovie Transit Cinta ini dan ianya diterbitkan oleh CMA Media Sdn Bhd. Antara pelakon telefilem Transit Cinta ini adalah Sharifah Husna, Hafidz Roshdi, Sarah Dawud, Ali Reza, Anna Melissa, Ayu Azlinda, Norziana dan ramai lagi. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Transit Cinta di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Transit Cinta Lakonan Sharifah Husna dan Hafidz Roshdi - Slot Panggung RTM TV1

Lisa yang kecewa setelah tunangnya ditangkap khalwat bersama sepupunya Sasha telah bertindak memutuskan pertunangan mereka. Lisa kemudian memilih memilih untuk mengembara secara backpack. Dalam pengembaraanya Lisa bertemu degnan lelaki bernama Nazim. Apa yang berlaku seterusnya?Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post