21 Feb 2022

Telefilem Lari Cabi Lari (TV2)Telefilem Lari Cabi Lari (TV2), Telemovie Lari Cabi Lari (TV2), Poster Telefilem Lari Cabi Lari, Sinopsis Telefilem Lari Cabi Lari, Lari Cabi Lari Cast, Slot Drama On 2, Telefilem TV2, Lari Cabi Lari Full, Pelakon - Pelakon Telefilem Lari Cabi Lari, Eric Fuzi, Eric Fuzi Floor 88, Jasper Supayah,

Telefilem Lari Cabi Lari akan disiarkan di slot Drama On 2 TV2 pada 21 Februari 2022 ini, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Lari Cabi Lari ini adalah Eric Fuzi, Jasper Supayah, Syrul Ezwan, Sri Kumaran, Amirul Ilias, Kween Keela, Hafizee Hatta, Syafiq Aiman, Aqil Nahar dan ramai lagi. Selain itu telemovie Lari Cabi Lari ini diarahkan oleh Megat Sharizal dan diterbitkan oleh Funwerk Studio Sdn Bhd. Nampak menarik kan telemovie ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Lari Cabi Lari di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Lari Cabi Lari Lakonan Eric Fuzi dan Jasper Supayah (TV2)

Mengisahkan Ramat atau Cabi sering dibuli dan diejek kerana tubuh badannya yang agak gempal. Dia cuba menyesuaikan diri di kolej dan berkenalan dengan Mariah. Pada suatu hari, Selvan rakan serumah Cabi telah melihat Daniel dan rakan-rakannya membuli Cabi dek kerana dia rapat dengan Mariah. Selvan lantas mencabar Daniel agar berhenti menganggu Cabi sekiranya Cabi dapat melayakkan diri mewakili kolej dalam acara larian 5000 meter. Apa yang berlaku seterusnya? Dapatkah Cabi melayakkan diri?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post