5 Feb 2022

Telefilem Dunia Kita Berbeza (TV1)Telefilem Dunia Kita Berbeza, Telemovie Dunia Kita Berbeza, Sinopsis Telefilem Dunia Kita Berbeza, Slot Panggung RTM TV1, Pelakon - Pelakon Telefilem Dunia Kita Berbeza, Raja Atiq, Neera Azizi, Reza Hasbi, Zulkifli Ismail, Aishah Atan, Telemovie TV1,

Telefilem Dunia Kita Berbeza Lakonan Atiq Azman dan Neera Azizi (TV1)


Telefilem Dunia Kita Berbeza akan disiarkan di slot Panggung RTM TV1 pada 5/2/2022 jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Dunia Kita Berbeza ini adalah Raja Atiq Azman, Neera Azizi, Reza Hasbi, Arfan Rashid, Zulkifli Ismail, Aishah Atan, Rahim Omar, Zainal Hayat, Zaher Lazek dan ramai lagi. Selain itu telemovie Dunia Kita Berbeza ini diarahkan oleh Malek Rahman dan diterbitkan oleh All Media Creation Sdn Bhd. Nampak macam best saja telemovie ini, jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Dunia Kita Berbeza Lakonan 
Atiq Azman dan Neera Azizi (TV1)


Mengisahkan Azrul, seorang pemuda yang rajin bekerja dan suka membantu penduduk kampungnya. Namun dia dimusuhi oleh Man, anak ketua kampung disebabkan kebaikannya. Dalam masa sama, Azrul menaruh hati terhadap Wafa yang juga diminati oleh Man. Disebabkan itu juga Man dan kawannya Midin sering mengganggu dan memfitnah Azrul. Apa yang berlaku seterusnya?

 ⏩⏩ Drama Turki TV3 Siyah Beyaz Ask (Price Of Passion)

👉👉 Drama Bunga Hati Lakonan Intan Najuwa dan Redza Rosli (Astro Ria)

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post