14 Ogo 2022

Telefilem Dosa Terlindung (TV3)Telefilem Dosa Terlindung TV3, Telemovie Dosa Terlindung TV3, Info dan Sinopsis Telefilem Dosa Terlindung, Telefilem Dosa Terlindung Full Movie, Telefilem Dosa Terlindung Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Dosa Terlindung, Zamarul Hisyam, Eira Syazira, Jue Aziz, Naim Daniel, Bella Dowanna, Hairi Safwan,

Telefilem Dosa Terlindung akan disiarkan pada hari Ahad ini, 14 Ogos 2022, jam 9 malam di TV3. Telefilem ini sudah pernah disiarkan di TV3 pada tahun 2017 dan kini diulang siar kembali. Antara pelakon telefilem Dosa Terlindung ini adalah Zamarul Hisyam, Eira Syazira, Jue Aziz, Naim Daniel, Bella Dowanna, Hairi Safwan, Jalaludin Hassan, Azizah Mahzan, Ezzrin Loy dan Erynn Erynna dan ramai lagi. Selain itu telemovie Dosa Terlindung ini diarahkan oleh Khalid Nadzri dan diterbitkan oleh Alfanazra Productions Sdn Bhd. Nampak menarik kan telemovie Dosa Terlindung ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Dosa Terlindung TV3

Beberapa tahun lalu, Zie meninggalkan suami, Khairi dan dua anak, Eisya serta Irfan ketika mereka masih kecil. Dia tidak sanggup menjalani hidup serba kekurangan bersama mereka. Ketika itu, Zie dilamun cinta dengan Faizal yang menabur janji memberikan kesenangan kepadanya. Zie menjadi isteri Faizal namun rumah tangganya tidak kekal lama. Dia meminta cerai kerana tidak tahan dengan perangai kaki perempuan dan menjadi mangsa pukul Faizal. Khairi pula kini bergelar usahawan berjaya. Mengetahui perkara itu, Zie nekad mencari Khairi dan anaknya. Dia sanggup menggunakan dua anaknya untuk memenangi kembali hati Khairi. Tapi kewujudan Hana menjadi penghalang untuk Zie berbaik semula dengan bekas suaminya.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post