9 Ogo 2022

Telefilem Mahligai Belum Terbakar (TV2)Telefilem Mahligai Belum Terbakar, Telemovie Mahligai Belum Terbakar (TV2), Poster Telefilem Mahligai Belum Terbakar, Sinopsis Telefilem Mahligai Belum Terbakar (TV2), Lah Ahmad Dalam Telefilem Mahligai Belum Terbakar (TV2), Telefilem Mahligai Belum Terbakar TV2 Full Movie, Mahligai Belum Terbakar Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Mahligai Belum Terbakar (TV2), Lah Ahmad, Fatimah Az Zahra Ahmad, Syed Ali, Zalfa Zain, Zul Helmi,

Telefilem Mahligai Belum Terbakar akan disiarkan pada hari Selasa, 9 Ogos 2022, jam 9 malam di slot Drama On 2 TV2. Antara pelakon telefilem Mahligai Belum Terbakar ini adalah Lah Ahmad, Fatimah Az Zahra Ahmad, Syed Ali, Zalfa Zain, Zul Helmi dan ramai lagi. Selain itu telemovie Mahligai Belum Terbakar ini diarahkan oleh Khalid Sulaiman dan diterbitkan oleh Tunestone Entertainment. Nampak menarik kan telefilem ini, ada Lah Ahmad gitu, jadi jom sinopsis telemovie Mahligai Belum Terbakar di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Mahligai Belum Terbakar (TV2)

Kisah kekecewaan Fahimi dalam kedua-dua perkahwinannya kerana dipergunakan oleh isteri-isterinya. Perkahwinan bersama isteri pertama gagal kerana isterinya itu bersifat material dan mengejar kekayaan semata-mata. Ianya berlaku di luar jangkaan Fahimi kerana di awal perkahwinan segalanya tampak sempurna dan ikhlas. Namun dengan berat hati Fahimi terpaksa melafazkan cerai. Manakala dalam perkahwinan kedua pula sekali lagi Fahimi diuji. Fahimi dapat merasakan isterinya hanya mempergunakannya untuk berbalik semula dengan bekas suaminya dahulu. Fahimi rasa dikhianati. Begitupun adakah realitinya yang berlaku sebaliknya? Adakah telahan isterinya itu sekadar mahu mempergunakannya tidak benar sama sekali? Dan masihkan ada ruang untuk Fahimi berbahagia bersama isteri dan anaknya?Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post