17 Ogo 2022

Drama Remang (TV3)Drama Remang TV3, Slot Tonton Malam Seram, Poster Drama Remang TV3, Sinopsis Drama Remang TV3, Poster Drama Remang TV3, Drama Remang Episod 1 Hingga 12, Drama Remang Full Episode, Remang Cast, Pelakon - Pelakon Drama Remang,

Drama Remang sudah mula bersiaran di TV3 bermula 1 Ogos 2022 yang lalu, setiap hari Isnin, jam 11 malam di slot baru iaitu slot Tonton Malam Seram TV3. Antara pelakon drama Remang ini adalah Syafie Naswip, Emma Maembong, Azrel Ismail, Shamielya Shamsul, Chacha Maembong, Airil Hafiz, Angeline Tan, Kent Tan, Aween Ismail, Adam Corrie, Iman Suhana, Fiza Halim, Shyrim Husni dan ramai lagi. Selain itu drama Remang ini mempunyai 12 episod dan diarahkan oleh Khairul Rizam serta diterbitkan oleh Anomali Media & Production Sdn Bhd. Jalan cerita Remang tidak bersifat bersambung-sambung, dan sebaliknya, setiap episod mempunyai kisah yang berlainan. Nampak menarik kan drama ini, jadi jom tengok sinopsis drama ini di bawah okey..
Sinopsis Drama Remang Lakonan Syafie Naswip TV3

Mengisahkan tentang seorang DJ radio iaitu Ejay (Syafie Naswip) yang cuba untuk naikkan rating (populariti) pendengar dalam slot tengah malam yang diuruskannya. Oleh itu, dia mendapat satu idea dengan menukar segmen cinta yang dibawanya sebelum ini kepada segmen seram yang dinamakan sebagai "Remang Malam". Dalam segmen ini, DJ Ejay akan menerima panggilan telefon daripada pendengar yang akan menceritakan kisah-kisah seram yang pernah dihadapi mereka, dan juga kisah-kisah yang lazim berlaku dalam masyarakat Melayu.

Senarai Episod Drama Remang

1) Dendam Saka
2) Pak Cik Tumpang
3) Botol Puaka
4) Tangkai

Lagu Tema / OST Drama Remang

👄👄 Makuta nyanyian Kmy Kmo, Luca Sickta & Hazama


Jom Baca Ini Juga 👉👉 Drama Ku Punya Hati Lakonan Nabil Aqil dan Sharifah Rose Episod 1 Hingga 28 Di Slot Akasia TV3


👉👉 Drama Dia Bukan Bidadari Lakonan Mona Allen, Keith Foo dan Fadlan Hazim Episod 1 Hingga 26 Di Slot Widuri TV1


💕💕 Drama Ash dan Aish Lakonan Meerqeen dan Siti Khadijah Episod 1 Hingga 28 Di Slot MegaDrama Astro Ria

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post