14 Ogo 2022

Telefilem Kami Blackpinky (Awesome TV)Telefilem Kami Blackpinky, Telemovie Kami Blackpinky Awesome tv, telefilem Awesome TV, Sinopsis Telefilem Kami Blackpinky, Poster Telefilem Kami Blackpinky, Telemovie Kami Blackpinky Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Kami Blackpinky, Telefilem Kami Blackpinky Full Movie, Shiha Zikir, Lia Natalia, Norreen Iman, Malia Baby,
Telefilem Kami Blackpinky (Awesome TV)

Telefilem Kami Blackpinky akan disiarkan pada hari Ahad ini 14 Ogos 2022, jam 9.30 malam di Awesome TV. Antara pelakon telefilem Kami Blackpinky ini adalah Shiha Zikir, Lia Natalia, Norreen Iman, Malia Baby dan ramai lagi. Selain itu telemovie Kami Blackpinky ini diarahkan oleh Aizam Syamsul Aksan dan diterbitkan oleh Arisprop Holdings Sdn Bhd. Wah nampak macam best dan lawak ja telemovie Kami Blackpinky ni, plus para pelakonnya pun aku suka, jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah okey..
Sinopsis 
Telefilem Kami Blackpinky Lakonan Shiha Zikir, Lia Natalia, Norreen Iman dan Malia Baby(Awesome TV)

Jannah dan tiga kawan baiknya yang bekerja di kilang sangat meminati kumpulan K-Pop, Blackpink. Kehidupan mereka banyak dipengaruhi dengan idola mereka itu. Suatu hari, mereka menyertai pertandingan. Apa yang berlaku seterusnya?..Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post