7 Ogo 2022

Telefilem Jeti Lakonan Nabila Huda (TV3)Telefilem Jeti, Telemovie Jeti, Info dan Sinopsis Telefilem Jeti, Poster Telefilem Jeti, Jeti Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Jeti, Nabila Huda, Fauziah Nawi,  Fifi Laura, Jay Iswazir, Josiah Hogan, Shyrim Husni,

 Telefilem Jeti telah pun disiarkan pada tahun 2021 yang lalu dan kini akan diulang siar pada hari Ahad, 7 Ogos 2022 di TV3, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Jeti ini adalah Fauziah Nawi, Nabila Huda, Laura Olivia, Jay Iswazir, Josiah Hogan, Shyrim Husni dan ramai lagi. Idea asal dan pengarah telefilem Jeti ini adalah Janna Nick serta diterbitkan oleh JN Studios & Entertainment. Nampak menarik kan telemovie ini Siapa pernah tengok dah telemovie Jeti ni?. Apa pun jom tengok sinopsis telemovie Jeti di bawah ini okey..
Sinopsis Telefilem Jeti Lakonan Nabila Huda dan Fauziah Nawi (TV3)

Zaiton mengalami perkara yang sama dengan ibunya, Fatimah dimana mereka berdua diceraikan selepas melahirkan anak. Fatimah amat menyayangi cucunya, Siti dan cuba sedaya-upaya untuk memberikan yang terbaik untuk Siti. Zaiton pula membenci anaknya. Fatimah terpaksa berhadapan dengan kebencian penduduk kampung apabila satu tragedi telah terjadi.Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post