9 Jun 2022

Drama Ada Apa Dengan Saka Lakonan Syazwan Zulkifly dan Shiha Zikir (TV9)Drama Ada Apa Dengan Saka, Drama Ada Apa Dengan Saka TV9, Drama Ada Apa Dengan Saka Full Episode, Sinopsis Drama Ada Apa Dengan Saka, Poster Drama Ada Apa Dengan Saka, Drama Ada Apa Dengan Saka Episod 1 Hingga 20, Ada Apa Dengan Saka Cast, Pelakon - Pelakon Drama Ada Apa Dengan Saka,

Drama Ada Apa Dengan Saka telah mula bersiaran di slot Diandra TV9 bermula 19 Mei 2022 yang lalu, setiap hari Khamis, jam 8.30 malam dan bersiaran selama 2 jam. Antara pelakon drama Ada Apa Dengan Saka ini adalah Syazwan Zulkifly, Shiha Zikir, Wanns Ahmad, Myra Natasya, Dynas Mokhtar, Watie Elite, Azri Iskandar dan ramai lagi. Selain itu drama Ada Apa Dengan Saka ini mempunyai 20 episod dan diarahkan oleh Nazir Jamaluddin serta diterbitkan oleh Saphire Screen Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ini, jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Ada Apa Dengan Saka ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Syazwan Zulkifly sebagai Madi
Shiha Zikir sebagai Aina 
Wanns Ahmad sebagai Atu
Watie Elite sebagai Saodah
Azri Iskandar sebagai Tuan Hambali
Dynas Mokhtar sebagai Tiara
Sinopsis 
Drama Ada Apa Dengan Saka Lakonan Syazwan Zulkifly dan Shiha Zikir (Slot Diandra TV9)

Mengisahkan Aina dan Madi yang jatuh cinta pandang pertama apabila Madi mengetahui kebolehan luar biasa Aina. Aina yang terpaksa membawa diri ke bandar apabila orang kampung tidak dapat menerima kebolehan luar biasa beliau yang boleh melihat benda ghaib. Aina bertemu dengan Madi di bandar dan mereka jatuh cinta.
Madi bertekad untuk membantu aina pulih dari masalah yang Aina hadapi di samping dalam masa yang sama Aina membantu merungkai masalah yang dihadapi oleh Madi dan keluarganya yang sering diganggu makhluk ghaib. Apa yang berlaku seterusnya?..1 ulasan:

  1. Sinopsis nampak menarik.. Tapi tak perasan pula drama nie..

    BalasPadamMy Random Post