25 Jun 2022

Cerekarama Langit TV3telefilem langit tv3, telemovie langit tv3, slot cerekarama tv3, cerekarama langit tv3, telefilem langit lakonan eira syazira dan azad jasmin, sinopsis telefilem langit cerekarama tv3, langit cast, pelakon - pelakon telefilem langit tv3, eira syazira telemovie,

Telefilem khas sempena ulang tahun TV3 yang ke-38 bertajuk 'Langit' lakonan Eira Syazira dan Azad Jasmin akan disiarkan pada hari Sabtu ini, 25 Jun 2022, jam 10 malam di slot Cerekarama TV3. Antara pelakon telefilem Langit ini adalah Eira Syazira, Azad Jasmin, Fauziah Nawi, Omar Abdullah, Anne Abdullah, Syed Ali, Syed Ali dan ramai lagi. Selain itu telemovie Langit ini diarahkan oleh Eoon Shuhaini dan diterbitkan Saphire Screen Sdn Bhd. Dah lama juga tak nampak Eira Syazira dan Azad Jasmin ni berlakon kan, apa pun nampak menarik kan telemovie Langit ni, macam banyak pengajaran gitu. Jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Langit slot Cerekarama TV3

Dari zero ke hero, menceritakan tentang seorang suri rumah Raziah yang berubah menjadi wanita berdikari dan pencari nafkah kepada keluarga setelah kematian suaminya. Tidak rela pasrah dengan nasib hidupnya, Raziah keluar mencari pekerjaan dan cuba untuk berjaya dalam hidup, juga untuk memenangi semula rasa hormat daripada komunitinya.
Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post