22 Jun 2022

Sinopsis Telefilem Suri Rumah Terfeeling (Awesome TV)Telefilem Suri Rumah Terfeeling, Telemovie Suri Rumah Terfeeling, Telemovie Awesome TV, Sinopsis Telefilem Suri Rumah Terfeeling, Suri Rumah Terfeeling Cast, Telefilem Suri Rumah Terfeeling Full, Pelakon - Pelakon Telefilem Suri Rumah Terfeeling, Intan Ladyana, Atikah Suhaime, Azri Iskandar, Wafariena,

Telefilem Suri Rumah Terfeeling akan disiarkan di Awesome TV di saluran 123 Astro atau saluran 112 MyTV pada hari Rabu ini, 22 Jun 2022, jam 10 malam. Antara pelakon telefilem Suri Rumah Terfeeling ini adalah Intan Ladyana, Atikah Suhaime, Wafariena, Azri Iskandar dan ramai lagi. Selain itu telemovie Suri Rumah Terfeeling ini diarahkan oleh Izuan Mokhtar dan diterbitkan oleh Zeel Production Sdn Bhd. Nampak macam menarik je telemovie Suri Rumah Terfeeling ini kan, jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Suri Rumah Terfeeling (Awesome TV)

Mengisahkan tiga orang suri rumah iaitu Intan, Zaharah and Leha yang bersahabat baik. Mereka dikejutkan dengan kematian kawan karib mereka Dr Azura. Mereka merancang untuk mencari punca kematiannya. Apa yang berlaku seterusnya? Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post