21 Jun 2022

Telefilem Robohnya Rumah Kecil (TV2)



Telefilem Robohnya Rumah Kecil TV2, Telemovie Robohnya Rumah Kecil TV2, Sinopsis Telefilem Robohnya Rumah Kecil TV2, Telefilem Robohnya Rumah Kecil Full Episode, Telefilem Robohnya Rumah Kecil Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Robohnya Rumah Kecil, Poster Telefilem Robohnya Rumah Kecil,

Telefilem Robohnya Rumah Kecil akan disiarkan pada hari Selasa, 21 Jun 2022, 9 malam di slot Drama On 2 TV2. Antara pelakon telefilem Robohnya Rumah Kecil Nasir Bilal Khan, Azhan Rani, Noorkhiriah, Atiq Azman, Kamal Rezuan, Samsuri Shahrom, Ramah Haron, Thia Brizans, Mazlan Arifin dan ramai lagi. Selain itu telemovie Robohnya Rumah Kecil ini diarahkan Sharidan Popeye dan diterbitkan Switch On Entertainment Sdn Bhd. Nampak menarik kan telemovie ni, plus para pelakonnya juga hebat - hebat belaka. Apa pun jom tengok sinopsis telemovie Robohnya Rumah Kecil ini di bawah okey..




Sinopsis Telefilem Robohnya Rumah Kecil (TV2)
Kisah seorang remaja OKU yang menghidapi autism iaitu Syamil yang sangat menyayangi ayah, abang dan kakaknya dengan sepenuh hati. Pada suatu hari, Syamil telah berdepan dengan konflik perhubungan dengan abang kandungnya yang ego dan sombong dengan kerjayanya. Kerana perkara tersebut, satu tragedi telah menimpa keluarga mereka. Apakah kesudahan kisah keluarga ini?



Tiada ulasan:

Catat Ulasan



My Random Post