12 Apr 2021

Info dan Sinopsis Drama Bila Syaitan Berbisik (Astro Ria)Drama Bila Syaitan Berbisik, Sinopsis Drama Bila Syaitan Berbisik, Drama Astro Ria, Drama Bulan Ramadan, Info dan Sinopsis Penuh Drama Bila Syaitan Berbisik, Drama Baru Azar Azmi, Drama Baru Lah Ahmad, Pelakon - Pelakon Drama Bila Syaitan Berbisik, Poster Drama Bila Syaitan Berbisik,

Drama Bila Syaitan Berbisik akan disiarkan di Astro Ria bermula 12 April 2021 ini setiap Isnin hingga Khamis jam 11 malam. Drama ini disiarkan khas sempena bulan Ramadan ini dan diinspirasikan daripada kisah benar. Antara pelakon drama Bila Syaitan Berbisik ini adalah Lah Ahmad, Azar Azmi, Kamal Adli, Uyaina Arshad, Adlin Aman Ramlie, Zarina Zainuddin, Norlia Ghani, Liza Abdullah, Syafnida Shuhaimi, Hamidah Wahab, Mustaqim Bahadon, Natasha Hudson dan ramai lagi. Selain itu drama Bila Syaitan Berbisik ini mempunyai 18 episod dan diarahkan oleh Rashid Sibir dan diterbitkan oleh Opera Klasik. Nampak menarik kan drama ini, penuh pengajaran gitu, haruslah tonton di Astro Ria nanti kan. Tengok trailer je dah nampak best, apa pun jom tengok sinopsis drama ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Drama Bila Syaitan Berbisik Lakonan Lah Ahmad dan Azar Azmi (Astro Ria)

Diinspirasikan daripada kisah benar, ikuti perjalanan Naen dan Dhia membantu mangsa yang terlibat dalam kes-kes jenayah dalam agama, jenayah seks dan penderaan domestik.

Tonton Drama Bila Syaitan Berbisik Episod 1 Hingga Episod 18 (Full Episode) Astro Ria
Drama ini boleh ditonton di aplikasi Astro Go.

Tiada ulasan:

Catat KomenMy Random Post