24 Apr 2021

Telefilem Ismadi Belum Mati Lakonan Yusuf Bahrin dan Shaza Bae (Astro Citra)Telefilem Ismadi Belum Mati, Telemovie Ismadi Belum Mati, Poster Telefilem Ismadi Belum Mati, Info dan Sinopsis Telefilem Ismadi Belum Mati, Sinopsis Penuh Telefilem Ismadi Belum Mati, Pelakon - Pelakon Telefilem Ismadi Belum Mati, Yusuf Bahrin, Shaza Bae, Jalil Hamid,

Telefilem Ismadi Belum Mati akan disiarkan pada hari Sabtu ini, iaitu pada 24 April 2021, jam 9 malam di Astro Citra. Antara pelakon telefilem Ismadi Belum Mati ini adalah Yusuf Bahrin, Shaza Bae, Jalil Hamid, Jaafar Onn, Imuda, D'Boy Hamdan dan ramai lagi. Selain itu telemovie Ismadi Belum Mati ini diarahkan oleh Megat Fauzi dan diterbitkan oleh Kus Semangat Aktor Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye.
Sinopsis Penuh Telefilem Ismadi Belum Mati Lakonan Yusuf Bahrin dan Shaza Bae (Astro Citra)

Seorang pencuri telah melarikan kasut Ismadi dan kemudiannya lari sehingga dia telah mati dilanggar. Disebabkan salah faham tersebut, mayat lelaki itu telah dikebumikan sebagai Ismadi. Jadi apa yang berlaku seterusnya?..

1 ulasan:

  1. Tengahbtengok..pening x fhm jalan citer..kelakar oun ye gak...silap hb ayah ismadi ni kawen ngan tunang dia..hahaha

    BalasPadamMy Random Post