10 Apr 2021

Telefilem Diam Tanda Setuju Lakonan Farid Kamil, Beto Kusyairy Dan Mawar Rashid (Astro Citra)Telefilem Diam Tanda Setuju, Telemovie Diam Tanda Setuju, Sinopsis Telefilem Diam Tanda Setuju, Ending Telefilem Diam Tanda Setuju,
Info dan Sinopsis Telefilem Diam Tanda Setuju Lakonan Farid Kamil, Beto Kusyairy Dan Mawar Rashid (Astro Citra)

Telefilem Diam Tanda Setuju akan disiarkan pada hari Sabtu ini di Astro Citra pada 10 April 2021 ini, jam 9 malam. Ramai pelakon best dalam telemovie Diam Tanda Setuju ini. Antara pelakon Telefilem Diam Tanda Setuju ini adalah Mawar Rashid, Nurin Afiqah, Beto Kusyairy, Farid Kamil, Razman Mahayuddin, Syrul Ezwan, Saliza Ali, Hakimi Rejab, Shamer Rashid, Zack Zabhas, Tengku Zara dan ramai lagi. Selain itu Telefilem Diam Tanda Setuju ini bergenre romantik komedi dan diarahkan oleh Osman Ali serta diterbitkan oleh Nuansa. Nampak menarik kan telefilem ini, apa pun jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh 
Telefilem Diam Tanda Setuju Lakonan Farid Kamil, Beto Kusyairy Dan Mawar Rashid (Astro Citra)

Kisah dua sahabat baik yang berhadapan dengan konflik perhubungan di saat mereka mula panik memikirkan usia mereka yang semakin meningkat tetapi belum bertemu jodoh. Apa yang berlaku seterusnya?

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post