23 Apr 2021

Drama Isolasi Lakonan Hisyam Hamid dan Reen Rahim (Awesome TV)Drama Isolasi, Info dan Sinopsis Penuh Drama Isolasi, Poster Drama Isolasi, Pelakon - Pelakon Drama Isolasi, Drama Baru Hisyam Hamid, Drama Baru Reen Rahim, Drama Baru Aishah Ilias,
Drama Isolasi Lakonan Hisyam Hamid dan Reen Rahim Di Awesome TV

Drama Isolasi telah pun disiarkan di Awesome TV bermula 16 April yang lalu setiap Jumaat, jam 9 malam. Antara pelakon drama Isolasi ini adalah Hisyam Hamid, Reen Rahim, Mustaqim Bahadon, Siti Khadijah Halim, Zain Hamid, Aishah Ilias, Amir, Jasper Supayah dan ramai lagi. Selain itu drama Isolasi ini diarahkan oleh Wan Saiful Shahrizan. Wah nampak menarik kan drama ini, plus aku suka dengan barisan pelakon drama Isolasi ni semua best - best belaka. Apa pun jom tengok sinopsis drama ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Drama Isolasi 
Lakonan Hisyam Hamid dan Reen Rahim Di Awesome TV

Khairi dan Ika menghadapi masalah rumah tangga bercadang untuk bercerai dan kedua - dua mereka pergi ke resort berkenaan untuk berbincang secara baik mengenai masalah mereka. Namun lain yang jadi bila mereka sering bergaduh dan sukar untuk berbincang. Manakala Ariz dan Erra pula sedang menikmati percutian bulan madu mereka. Tanpa disangka, 2 pasangan ini terperangkap di resort tersebut. Apa yang berlaku seterusnya?..

Tiada ulasan:

Catat KomenMy Random Post