18 Sep 2021

Cerekarama Kasih Tau Foo Fah TV3Telefilem Kasih Tau Foo Fah, Telemovie Kasih Tau Foo Fah, Sinopsis Telefilem Kasih Tau Foo Fah, Pelakon - Pelakon Telefilem Kasih Tau Foo Fah, Kasih Tau Foo Fah Cast, Cerekarama TV3,

Telefilem Kasih Tau Foo Fah sudah pernah ditayangkan di TV3 pada bulan September 2020 yang lalu dan kini ianya diulang siar semula pada 18 September 2021 di slot Cerekarama TV3. Antara pelakon - pelakon telefilem Kasih Tau Foo Fah ini adalah Michael Ang, Mior Darwish, Sharifah Sakinah, Pekin Ibrahim, Sharifah Shahora, Jimmy Choong, Phoebe Tan, Shukri Yahaya dan ramai lagi. Selain itu Telemovie Kasih Tau Foo Fah ini diarahkan oleh Raja Mukhriz dan diterbitkan oleh Eleven Field Creative Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem Kasih Tau Foo Fah ini kan, jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Kasih Tau Foo Fah - Cerekarama TV3

Sejak kecil Fikri terpisah dengan keluarganya angkara kemelut hidup. Hinggalah dia ditemui oleh Ah Leong, seorang penjaja tau foo fah. Apa yang berlaku seterusnya?Mampukah Fikri kembali bersatu dengan keluarga kandungnya?Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post