22 Ogo 2021

Drama Langkah Terakhir Episod 1 Hingga 26 Lakonan Husna Mustaffa dan Syazwan ZulkifliDrama Langkah Terakhir, Drama Langkah Terakhir Siaran TV Okey, Drama TV Okey, Info dan Sinopsis Drama Langkah Terakhir, Drama Langkah Terakhir Full Episod, Langkah Terakhir Cast, Pelakon - Pelakon Drama Langkah Terakhir, Husna Mustaffa, Syazwan Zulkifli, Halim Radzi, Mardiana Alwi,

Drama Langkah Terakhir adalah drama terbaru di TV Okey yang disiarkan pada setiap hari, jam 12 tengah malam dan mempunyai 26 episod. Drama ini sudah mula ditayangkan pada 9 Ogos 2021 yang lalu dan episod akhir drama Langkah Terakhir ini akan disiarkan pada 3 September 2021 ini. Antara pelakon drama Langkah Terakhir ini adalah Husna Mustaffa, Syazwan Zulkifli, Halim Radzi, Mardiana Alwi, Azhan Rani, Jalaludin Hassan, Zamarul Hisham, Jasper Supayah dan ramai lagi. Selain itu drama ini diarahkan oleh Rosdi Md Dali dan diterbitkan oleh NHF Productions Sdn Bhd. Nampak menarik drama ini kan, jadi jom tengok watak - watak pelakon drama Langkah Terakhir ini beserta sinopsis ringkas drama ini di bawah ye..

Husna Mustaffa sebagai Aisyah
Syazwan Zulkifli sebagai Jefri / Johan
Halim Radzi sebagai Insp Halim
Mardiana Alwi sebagai Insp Diana
Jasper Supayah sebagai Sheela
Sinopsis Drama Langkah Terakhir Lakonan Husna Mustaffa dan Syazwan Zulkifli (TV Okey)

Mengisahkan penderitaan yang dilalui oleh seorang pelajar universiti akibat diperkosa oleh rakan sekuliahnya. Apa yang berlaku seterusnya?..

Lagu Tema / Runut Bunyi / OST Drama Langkah Terakhir
👄 Semalam nyanyian Aina Abdul
👄 Salahku nyanyian Yonnyboii


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post