23 Mac 2021

Telefilem My Future Husband Lakonan Mira Filzah dan Sean LeeTelefilem My Future Husband, Telemovie My Future Husband, Telefilem My Future Husband Lakonan Mira Filzah dan Sean Lee, Info dan Sinopsis Telefilem My Future Husband Lakonan Mira Filzah dan Sean Lee,

Telefilem My Future Husband telah pun disiarkan di Astro Citra pada hari Sabtu yang lalu, iaitu pada 20 March 2021 yang lalu. Antara pelakon telefilem My Future Husband ini adalah Mira Filzah, Sean Lee, Amy Mastura, Malek Mccrone, Rozita Che Wan, Nelissa Nizam dan ramai lagi. Mira Filzah dan Sean Lee dah pernah berlakon sekali dalam drama popular Sweet Dreams. Apa pun best gak gandingan diorang berdua ni, nampak cute je. Selain itu telemovie My Future Husband ini diarahkan oleh Faizal Nadxaman dan diterbitkan oleh Zeel Production Sdn Bhd. Memang bets layan telefilem ni, comel, unik dan ala - ala time travel gitu. Jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem My Future Husband Lakonan Mira Filzah dan Sean Lee 
(Astro Citra)

Emily (Mira Filzah) sudah bercinta dengan Noh selama 7 tahun tapi tak pernah direstui oleh ibunya (lakonan Amy Mastura). Tiba tiba muncul seorang lelaki bernama Atta (Sean Lee) yang mengakui dia adalah suami Emily dari masa depan. Apa yang berlaku seterusnya? Adakah Emily akan mempercayai cerita Atta?..

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Novel Rindu Awak Separuh Nyawa Karya Siti Rosmizah

⏩⏩ Episod Akhir Drama Marry Me Senorita

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post