13 Mac 2021

Info dan Sinopsis Telefilem Matilah Nak Kembali (Astro Citra)Telefilem Matilah Nak Kembali, Telemovie Matilah Nak Kembali, Sequel Telefilem Matilah Nak Pontianak, Sinopsis Telefilem Matilah Nak Kembali, Poster Telefilem Matilah Nak Kembali,


Telefilem Matilah Nak Kembali akan disiarkan pada Sabtu ini, iaitu pada 13 Mac 2021 ini, jam 9 malam di Astro Citra. Kalau tak silap aku, telefilem Matilah Nak Kembali ini adalah sequel atau pun sambungan pada telefilem sebelum ini iaitu Telefilem Matilah Nak Pontianak. Cuma kali ni tak ada Usop dalam telefilem ini. Antara pelakon Telefilem Matilah Nak Kembali ini adalah Shiha Zikir, Arie Zaharie, Azzam Sham, Qody Rany, Anas Ridzuan, Danish Daniel (Coki), Bohari Ibrahim dan ramai lagi. Selain itu Telemovie Matilah Nak Kembali ini diarahkan oleh Azhari Zain dan diterbitkan oleh Arie Zaharie Production dan Knack Knack Studios. Wow nampak macam best je kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh 
Telefilem Matilah Nak Kembali (Astro Citra)

Mengisahkan tentang tiga jejaka yang berkawan baik dengan pontianak jelita. Namun terpaksa mengkhianati pontianak tersebut demi untuk membantu orang kampung yang diganggu saka. Apa yang berlaku seterusnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post