6 Mac 2021

Telefilem Penunggu Soldorm (Astro Citra)Telefilem Penunggu Soldorm, Telemovie Penunggu Soldorm, Telefilem Astro Citra, Pelakon - Pelakon Telefilem Penunggu Soldorm, Telefilem Lakonan Kumpulan Floor88, Ayie Floor88, Info dan Sinopsis Telefilem Penunggu Soldorm, Kisah Seram,

Telefilem Penunggu Soldorm akan disiarkan pada hari sabtu, 6 Mac 2021 di Astro Citra, antara pelakon telefilem Penunggu Seldorm ini adalah Ayie Elham, Eric Fuzi, Wafiy Ilhan, Daniah Daneal (Coki), Fizz Fairuz, Sara Ali dan ramai lagi. Selain itu telemovie Penunggu Soldorm ini diarahkan oleh Jamal Khan dan diterbitkan oleh Arie Zaharie Production dan Knack Knack Studios. Wah nampak menarik kan telefilem ini. Bila tengok dari trailer pun memang nampak best telefilem Penunggu Soldorm ini. Jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem Penunggu Soldorm 
(Astro Citra)

Daniel dan kawan-kawan, menghadapi gangguan misteri oleh ‘Penunggu Sol-Dorm’ ketika bersolat secara berjemaah di Dorm Asrama dan keadaan bertambah kelam kabut, seram apabila mereka bertemu kelibat menyerupai Cikgu Azizi. Apa yang berlaku seterusnya?..

1 ulasan:My Random Post