11 Mac 2021

Drama Rudy vs Jolie Lakonan Nadia Brian dan Aidit Noh (TV Okey)Drama Rudy vs Jolie, Poster Drama Drama Rudy vs Jolie, Drama Rudy vs Jolie TV Okey, Sinopsis Drama Rudy vs Jolie, Info - Info Drama Rudy vs Jolie, Pelakon - Pelakon Drama Rudy vs Jolie, Drama Baru Nadia Brian, Drama Baru Aidit Noh, Drama Baru Sharifah Husna,

Drama Rudy vs Jolie merupakan sebuah drama yang bergenre romantik komedi sudah pun bersiaran di TV Okey (RTM) setiap Isnin hingga Jumaat, jam 10 malam, sejak 15 Februari 2021 yang lalu. Antara pelakon drama Rudy vs Jolie ini adalah Aidit Noh, Nadia Brian, Sharifah Husna, Mathni Razak, Che Kem, Raja Azmi, Kuna Muzani, Kak Girl, Rashdan Baba, Amyza Aznan, Syakila, Serra Kamal, Yang Fairuz dan ramai lagi. Selain itu drama 20 episod ini diarahkan oleh Shuhaimi Lua dan diterbitkan oleh Tanah Beris Film Production. Apa pun memang nampak menarik kan drama ini, jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama Rudy vs Jolie ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey.

Aidit Noh sebagai Rudy
Nadia Brian sebagai Jolie
Raja Azmi sebagai Mama Maria 
Che Kem sebagai Papa Jurie
Kuna Muzani sebagai Latifah 
Mathni Razak sebagai Aryan
Sharifah Husna sebagai Nina
Kak Girl sebagai Siti Khadijah
Rashdan Baba sebagai Fendi 
Amyza Aznan sebagai Aishah
Syakila sebagai Mona
Serra Kamal sebagai Bella
Sinopsis Penuh Drama Rudy vs Jolie Lakonan Nadia Brian dan Aidit Noh 

Kisah Jolie seorang kaunselor yang baru kehilangan kekasih dan bertekad untuk tidak bercinta lagi dengan mana-mana lelaki sehinggalah berjumpa Mr R yang berjaya mengubah keadaan. Konflik tercetus apabila kedua-duanya terlibat menjadi mangsa program realiti blog dan vlog serta umpan kepada sahabat baik Mr R. lalu apakah kesudahan kisah cinta mereka ini? 

Lagu Tema / OST Drama Rudy vs Jolie
💋 Terukir Namanya nyanyian Daus Eli

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Review Drama Korea 365 : Repeat The Year

1 ulasan:My Random Post