27 Mac 2021

Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend Lakonan Naqiu dan Nora DanishTelefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend, Telemovie 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend, Sinopsis Penuh Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend, 6 langkah menghancurkan ex boyfriend full movie,

Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-Boyfriend akan disiarkan pada hari Sabtu, iaitu pada 27 Mac 2021, jam 9 malam di Astro Citra. Antara pelakon telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend ini adalah Nora Danish, Naqiu, Iman Suhana, Anne Abdullah, Zaryn Min, Iedil Dzuhrie Alaudin, Mimi Ernida, Nessaa Idrus dan ramai lagi. Selain itu telemovie 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend ini diarahkan oleh Syahid Johan dan diterbitkan oleh Heritage Movies Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, tajuk telefilem je dah unik hehehe, pelakon pun best. Jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh 
Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend Lakonan Naqiu, Nora Danish dan Iman Suhana (Astro Citra)

Sha (Iman Suhana) awalnya yakin yang dirinya akan dilamar oleh kekasihnya Amry dikejutkan dengan berita Amry (Naqiu) ingin memutuskan hubungan mereka. Berbeza dengan Qis (Nora Danish) sahabat Sha yang sememangnya tidak mempercayai lelaki, baginya semua lelaki adalah sama saja. Secara tak sengaja Qis kena berurusan dengan Amry untuk satu projek dan memberitahu hal ini pada Sha. Kemudian Sha menggunakan kesempatan ini untuk membalas dendam pada Amry, Sha cuba memujuk Qis untuk membantunya dalam misi balas dendamnya pada Amry itu. Qis akhirnya bersetuju untuk membantu Sha dan Sha mula mengaturkan langkah untuk menghancurkan kehidupan bekas kekasihnya Amri. Apa yang berlaku seterusnya?. 

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Review Drama Thai My Ambulance

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post