27 Nov 2022

Telefilem Secret Admirer Lakonan Janna Nick (Astro Citra)Telefilem Secret Admirer, Telemovie Astro Citra, Telefilem Secret Admirer Astro Citra, Telemovie Secret Admirer, Slot Citra Exclusive, Sinopsis Telefilem Secret Admirer, Telefilem Secret Admirer Full Movie, Telemovie Secret Admirer Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Secret Admirer,  Janna Nick, Dini Schatzmann, Izz Faeiz, Ismail Yaacob, Ain Yasmin, Telemovie Lakonan Janna Nick, Poster Telefilem Secret Admirer,

Telefilem Secret Admirer sudah pun disiarkan di slot Citra Exclusive Astro Citra pada 26 November 2022 yang lalu. Antara pelakon telefilem Secret Admirer ini adalah Janna Nick, Dini Schatzmann, Izz Faeiz, Ismail Yaacob, Ain Yasmin dan ramai lagi. Selain itu telemovie Secret Admirer ini diarahkan oleh Izuan Mokhtar dan diterbitkan oleh Kreatis Medialoka Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, para pelakon pun best - best gitu. Jadi jom tengok sinopsis telemovie Secret Admirer ini di bawah okey..
Sinopsis 
Telefilem Secret Admirer Lakonan Janna Nick dan Dini Schatzmann (Astro Citra)

Beberapa siri kematian yang berlaku di ibu kota menyebabkan dua wartawan bertelagah dalam merungkai jenayah sebenar di antara kes pembunuhan bersiri atau bunuh diri. Senario menjadi rumit apabila mereka sendiri turut disyaki terlibat dalam skandal ini. Seorang wartawan wanita yang bahagia di alam perkahwinannya, menghadapi masalah menyiasat kes kematian akibat kecurangan, apabila mengesyaki rakan sekerjanya turut terlibat dalam kes tersebut. Apa yang berlaku seterusnya?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post