24 Nov 2022

Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami Lakonan Anna Jobling dan Malek Mccrone Di Astro RiaDrama Dia Yang Ku Jadikan Suami, Drama Adaptasi Novel, Novel Dia Yang Ku Jadikan Suami Karya Rinsya Chasiani, Info dan Sinopsis Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami, Dia Yang Ku Jadikan Suami Cast, Drama Baru Anna Jobling, Drama Baru Malek Mccrone, Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami Slot MegaDrama Astro Ria, Drama Slot MegaDrama Astro Ria, Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami Full Episode, Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami Episod 1 Hingga 13, Pelakon - Pelakon Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami, Malek Mcrone, Anna Joblings, Syazlin Zainal, Abby Nadzri, Anne Abdullah , Raja Azmi, Zulkifli Ismail, Kuna Muzani, Shah Rezza, Sefik, Reza Hasbi, Farah Wahida, Ending Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami,

Sepatutnya drama Cina Buta yang akan ditayangkan ketika ini, namun atas sebab yang tak dapat dielakkan drama Cina Buta ditunda terlebih dahulu dan kini digantikan dengan drama ini. Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami adalah drama terbaru di slot MegaDrama Astro Ria, drama ini mula disiarkan bermula 23 November 2022 yang lalu, setiap Isnin hingga Khamis, jam 10 malam. Drama ini disiarkan bagi menggantikan Drama Kau vs Aku yang telah tamat episodnya. Antara pelakon Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami ini adalah Malek Mcrone, Anna Joblings, Syazlin Zainal, Abby Nadzri, Anne Abdullah, Raja Azmi, Zulkifli Ismail, Kuna Muzani, Shah Rezza, Sefik, Reza Hasbi, Farah Wahida dan ramai lagi. 

Selain itu drama ini adalah merupakan adaptasi daripada Novel Dia Yang Ku Jadikan Suami karya Rinsya Chasiani. Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami ini mempunyai 13 episod dan diarahkan oleh Harris Fadzillah serta diterbitkan oleh Elite Forsure Sdn Bhd dan Global Station Sdn Bhd. Nampak macam best je drama ni, plus gandingan Anna Jobling dan Malek Mccrone ni nampak sepadan gitu. Apa pun jom tengok watak - watak pelakon drama Dia Yang Ku Jadikan Suami di bawah ini beserta sinopsisnya sekali okey..

Watak dan Barisan Pelakon Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami

Malek Mcrone sebagai Naim Khair
Anna Joblings sebagai Naazneen Fatah
Syazlin Zainal sebagai Hana
Abby Nadzri sebagai Hidayah
Anne Abdullah sebagai Hasanah
Raja Azmi sebagai Anisah
Zulkifli Ismail sebagai Adnan
Sefik sebagai Kapten Adriz
Reza Hasbi sebagai Wan Aakif
Farah Wahida sebagai Arwin Raisha
Sinopsis 
Drama Dia Yang Ku Jadikan Suami Lakonan Anna Jobling dan Malek Mccrone 
Di Slot MegaDrama Astro Ria

Naazneen, gadis berdikari yang punya kisah silam pahit menjadikannya punya dua personaliti berbeza. Pertemuan dengan Naim, membuat dirinya tercabar. Penolakan Naim menyebabkan Naazneen bertekad menghancurkan hubungan Naim dengan Hidayah. Namun rancangan jahatnya memakan diri sendiri. Naazneen menerima untuk berkahwin Naim. Naazneen yang insaf mula berubah menjadi isteri solehah. Namun segala rahsia jahat terhadap suaminya terbongkar.Tiada siapa sudi mendengar penjelasan dan penyesalan hati Naazneen. Apa yang berlaku seterusnya? Dapatkah Naim menerimanya kembali.


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post