28 Nov 2022

Telefilem Cinta Lesen L (TV2)Telefilem Cinta Lesen L, Telefilem Cinta Lesen L TV2, Telemovie Cinta Lesen L TV2, Sinopsis Telefilem Cinta Lesen L, Telemovie Slot Drama On 2, Telemovie Cinta Lesen L Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Cinta Lesen L, Shiqin Kamal, Shah Kimin, Norliza Saleh, Syed Ahmad Nahar, Tyara Daeell Abdullah, Poster Telefilem Cinta Lesen L, Telefilem Cinta Lesen L Full Movie,
Telefilem Cinta Lesen L Lakonan Shiqin Kamal dan Shah Kimin TV2

Telefilem Cinta Lesen L sudah pun disiarkan di slot Drama On 2 TV2 pada hari Isnin, 28 November 2022 yang lalu. Antara pelakon telefilem Cinta Lesen L ini adalah Shiqin Kamal, Shah Kimin, Norliza Saleh, Syed Ahmad Nahar, Tyara Daeell Abdullah dan ramai lagi. Selain itu telefilem Cinta Lesen L ini diarahkan oleh Wan Saiful Shahrizan dan diterbitkan oleh Teccal Sdn Bhd. Nampak macam best je kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telemovie Cinta Lesen L di bawah ini okey..
Sinopsis 
Telefilem Cinta Lesen L Lakonan Shiqin Kamal dan Shah Kimin TV2

Mengisahkan percintaan dua pasangan yang berbeza perwatakan umpama langit dengan bumi. Ain, cikgu di sekolah memandu yang berpewatakan kasar telah jatuh cinta dengan muridnya yang merupakan seorang ustaz. Apa yang berlaku seterusnya?..


⏩⏩ Telefilem Hello Suria Lakonan Beto Kusyairy dan Sara Ali Di Awesome TV

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post