29 Nov 2022

Drama Kudeta Lakonan Vanidah Imran (Astro Ria)Drama Kudeta, Drama Kudeta Astro Ria, Drama Politik, Sinopsis Drama Kudeta Lakonan Vanidah Imran, Kudeta Cast, Poster Drama Kudeta, Drama Kudeta Full Episode, Pelakon - Pelakon Drama Kudeta, Vanidah Imran, Adlin Aman Ramli, Aqasha, Aedy Ashraf, Sangeeta Krishnasamy, Namron, Koe Yeet, Fazlina Ahmad Daud, Chelsia Ng,

Drama Kudeta sudah mula bersiaran sejak 20 November 2022 yang lalu di Astro Ria, setiap hari Isnin, jam 9 malam. Drama ini juga boleh ditonton setiap hari Ahad di Astro On Demand dan Astro Go serta setiap hari Jumaat pukul 10:00 malam di saluran PRIMETime. Antara pelakon drama Kudeta ini adalah Vanidah Imran, Adlin Aman Ramli, Aqasha, Aedy Ashraf, Sangeeta Krishnasamy, Namron, Koe Yeet, Fazlina Ahmad Daud, Chelsia Ng dan ramai lagi. Selain itu drama Kudeta ini diarahkan oleh Imran Sheik dan Kroll Azry dan diterbitkan oleh Lacuna Pictures Sdn Bhd. Wah nampak menarik kan drama ini, plus barisan pelakon drama Kudeta ini juga hebat - hebat belaka. Jadi jom tengok sinopsis drama ini di bawah okey..
Sinopsis 
Drama Kudeta Lakonan Vanidah Imran (Astro Ria)

Mariam Imran, perdana menteri wanita pertama Masraya berusaha untuk kekalkan kuasa atas gabungan pakatan parti yang goyah untuk mengelakkan rampasan kuasa, KUDETA. Apa yang berlaku seterusnya? berhasilkah usaha Mariam Imran itu dan sejauh manakah dia mampu merampas kuasa?..


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post