18 Dis 2022

Drama Air Mata Di Bumi Matador 2 (TV2)Drama Air Mata Di Bumi Matador 2, Slot Drama On 2, Drama TV2, Drama Air Mata Di Bumi Matador 2 TV2, Sinopsis Drama Air Mata Di Bumi Matador 2, Drama Air Mata Di Bumi Matador 2 Full Episode, Drama Air Mata Di Bumi Matador 2 Episod 1 Hingga 13, Air Mata Di Bumi Matador 2 Cast, Pelakon - Pelakon Drama Air Mata Di Bumi Matador 2, Nafiez Zaidi, Amalina Arham, Shasha Abdul, Mathni Razak, Neera Azizi, Razzy Adnan, Mustapha Kamal,

Drama Air Mata Di Bumi Matador 2 adalah drama terbaru di slot Drama On 2 TV2 yang mula bersiaran sejak 7 November 2022 yang lalu, setiap Isnin dan Selasa, jam 8 malam. Drama ini adalah sambungan atau sekuel pada drama Air Mata Di Bumi Matador yang disiarkan pada tahun 2018 yang lalu. Antara pelakon drama Air Mata Di Bumi Matador 2 ini adalah Nafiez Zaidi, Amalina Arham, Shasha Abdul, Mathni Razak, Neera Azizi, Razzy Adnan, Mustapha Kamal dan ramai lagi. Selain itu drama Air Mata Di Bumi Matador 2 ini mempunyai 13 episod dan diarahkan oleh Anwardi Datuk Jamil serta diterbitkan oleh Nafalia Corporation Sdn Bhd. Nampak menarik kan drama ini, jadi jom tengok sinopsis drama ini di bawah okey..
Sinopsis Drama Air Mata Di Bumi Matador 2 (TV2)

Kisah percintaan suami isteri Qaisara dan Adib yang teruji oleh dendam bekas kekasih yang hadir untuk memusnahkan ikatan mereka serta ketulusan persahabatan Paloma dari Matador menjadi seri perjalanan hidup mereka. Saksikan kesinambungan kisah percintaan di antara Qaisarah dan Adib dan juga misi Paloma untuk mencari keluarganya di Malaysia. Apakah konflik yang bakal dihadapi oleh Qaisarah setelah kematian Iskandar dan adakah perkahwinan nya dengan Adib akan kekal bahagia? Tonton Drama Air Mata Di Bumi Matador 2 secara online menerusi portal RTM Klik atau aplikasi RTM Klik.


Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post