17 Jan 2021

Telefilem Diva Dari Jakarta Lakonan Sherry Al Hadad dan Ruhainies (Astro Citra)Telefilem Diva Dari Jakarta, Telemovie Diva Dari Jakarta, Poster Telefilem Diva Dari Jakarta, Info dan Sinopsis Telefilem Diva Dari Jakarta, Sherry Al Hadad, Ruhainies,

Telefilem Diva Dari Jakarta telah pun disiarkan di Astro Citra pada hari Sabtu, 16 Januari 2021 jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Diva Dari Jakarta ini adalah Sherry Al Hadad, Ruhainies, Umairah, Zarynn Min, Tengku Zara, Syaff Azahan dan ramai lagi. Selain itu telemovie Diva Dari Jakarta ini diarahkan Faliq Sharif dan diterbitkan MIG Productions Sdn Bhd. Apa pun nampak menarik telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye. 
Sinopsis Penuh Telefilem Diva Dari Jakarta Lakonan Sherry Al Hadad dan Ruhainies (Astro Citra)

Mengisahkan Eryn seorang kanak-kanak yang lagaknya seperti seorang Diva dari Jakarta. Eryn bertemu dengan Ejot yang berbadan besar dan Eryn merasakan Ejot langsung tidak layak menjadi sahabatnya. Suatu hari berlaku kejadian dimana Eryn tersedar dari koma dan dia sudah dewasa! Segalanya berubah, Eryn menjadi besar Ejot pula menjadi persis seorang Diva. Apa yang berlaku seterusnya? adakah Eryn akan sedar dengan kesilapannya?..

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Telefilem Dia Abangku Lakonan Aedy Asyraf, Saidi Sabri dan Melanie Tan (RTM TV1)

⏩⏩ Info dan Sinopsis Telefilem Sihir Pemisah Lakonan Beto Kusyairy dan Fasha Sandha (Astro Citra)

1 ulasan:

  1. hahahaha mesti Eryn tak boleh terima perubahan mendadak dalam hidup dia

    BalasPadamMy Random Post