25 Dis 2018

Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda




Pujaan Hati Kanda, Novel Pujaan Hati Kanda, Novelis Aulia Iman, 2018, Drama Adaptasi Novel, Drama Pujaan Hati Kanda, Novel Online, Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda, Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda Bab 1 Hingga Bab 15, Sinopsis Drama Pujaan Hati Kanda. Cast, Gandingan Remy Ishak dan Mira Filzah, Pelakon Drama Pujaan Hati Kanda, Remy Ishak, Mira Filzah, Sarah Hildebrand, Syazwan Zulkifly, Elisya Sandha, Mustaqim Bahadon, Ayden Mikael, Aida Khalida, Azar Azmi, Aidil Aziz, Omar Abdullah, Dian P Ramlee, Catriona Ross, Rashdan Baba, Reen Rahim, Taufiq Hanafi, Qazem Nor, Poster Drama Pujaan Hati Kanda,
Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda

Kali ini giliran Novel Pujaan Hati Kanda karya novelis Aulia Iman pula diadaptasikan menjadi drama bersiri 28 episod dan disiarkan di slot Akasia TV3 bermula 20 Disember yang lalu. Drama Seribu Rindu dah tamat episodnya, maka drama Pujaan Hati Kanda inilah yang akan menggantikan drama tersebut. Gandingan kali ketiga Remy Ishak dan Mira Filzah bermula filem Rise Ini Kalilah, kemudian drama Lelaki Kiriman Tuhan dan yang terbaru drama Pujaan Hati Kanda pula. Apa pun jom tengok Senarai Pelakon Drama Pujaan Hati Kanda serta watak - watak mereka dalam drama ini.
Remy Ishak sebagai Megat Danish (Danny)
Mira Filzah sebagai Tiara
Sarah Hildebrand sebagai Nadine
Syazwan Zulkifly sebagai Pali
Elisya Sandha sebagai Reena
Mustaqim Bahadon sebagai Kashah
Azar Azmi sebagai Fatimah
Omar Abdullah sebagai Dato Megat Aiyub
Dian P Ramlee sebagai Datin Puteri Aisyah
Reen Rahim sebagai Suria
Taufiq Hanafi sebagai Naim
Qazem Nor sebagai Rizman




Pada yang suka baca Novel Online,
korang boleh baca novel Pujaan Hati Kanda ini secara online, dengan cara klik saja link di bawah sekali. Jadi sambil - sambil tengok drama ini di TV, korang pun boleh baca novel online juga, tapi tak semua bablah yang ada kan hehehe. Apa pun sebelum tu, jom tengok sinopsis drama Pujaan Hati Kanda ini di bawah ye..

Sinopsis Drama Pujaan Hati Kanda
Mengisahkan Danny, seorang playboy yang sudah insaf dan mahu membina kehidupan baru. Namun ketika hari pernikahannya, dia menerima satu hadiah iaitu bayi yang diletakkan di ruang legar masjid bersama kad ucapan dan sijil kelahiran. Calon isterinya, Nadine enggan meneruskan pernikahan mereka selagi misteri kehadiran bayi itu tidak terungkai. Majlis pernikahan dibatalkan dan Danny perlu bertanggungjawab ke atas bayi itu. Danny terpaksa mencari pengasuh yang sudi menjaga Rizqi sementara dia menyiasat siapa sebenarnya ibu kepada Rizqi dan benarkah Rizqi anak kandungnya. Dalam kesulitan, Danny dipertemukan dengan Tiara, pelajar universiti yang kesempitan wang ringgit. Danny merahsiakan perkara sebenar mengenai identiti bayi itu. Tiara hanya mengetahui Danny adalah seorang duda yang kematian isteri. Tanpa diduga, cinta mula berputik antara Danny dan Tiara. Dalam masa yang sama, Danny masih berusaha menjejak gadis misteri demi sebuah kebenaran dengan apa cara sekalipun sekali gus membongkar misteri yang membelenggu hidupnya. Berjayakah Danny menjejaki siapa ibu bapa kandung Rizqi

2 ulasan:

  1. baca sinopsis mcm menarik cerita ni.. tp belum sempat nak tengok..

    BalasPadam



My Random Post