15 Mei 2022

Telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan (TV3)Telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan, Telemovie Ayahanda Ibrah Ramadan, Telefilem TV3, Info dan Sinopsis Telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan, Slot Cerekarama TV3, Telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan Full Movie, Ayahanda Ibrah Ramadan Cast, Sinopsis Telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan, Pelakon - Pelakon Telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan, Poster Telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan, Cerekarama Ayahanda Ibrah Ramadan,

Telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan telah pun disiarkan pada 14 Mei 2022 di slot Cerekarama TV3. Antara pelakon telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan ini adalah Jalil Hamid, Fauziah Ahmad Daud, Fikry Ibrahim, Noorkhiriah, Shahz Jaszle, Hairi Safwan, Rita Nadira, Tasha Shila dan ramai lagi. Telemovie Ayahanda Ibrah Ramadan ini adalah prequel kepada drama bersiri Ayahanda yang pernah disiarkan di TV3 sebelum ini. Selain itu telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan ini diarahkan oleh Dato Ahmad Tarmimi Siregar dan diterbitkan oleh Zeel Production Sdn Bhd. Apa pun nampak menarik kan telemovie ini, bagi yang mengikuti drama Ayahanda sebelum ini pastilah kena tengok telemovie Ayahanda Ibrah Ramadan ini kan. Jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Ayahanda Ibrah Ramadan - Cerekarama TV3

Buat pertama kali, Noriah sebagai isteri yang taat telah memberontak terhadap Abdullah dan mereka bertengkar disebabkan isu majlis kenduri kesyukuran untuk menjamu orang kampung. Apa yang berlaku seterusnya?..1 ulasan:

  1. oh cerita ni saya dah tengok!part ayah die nak ambik layang2 untuk budak tu..ayah die jatuh huhu sebak jap rasaa

    BalasPadamMy Random Post