10 Mei 2022

Telefilem Sakanak Lakonan Farid Kamil, Tiz Zaqyah dan Fify Azmi (TV3)Telefilem Sakanak, Telemovie Sakanak, Info dan Sinopsis Telefilem Sakanak, Sakanak Full Movie, Sakanak Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Sakanak, Tiz Zaqyah, Farid Kamil, Fify Azmi, Sherry Al Jeffry,

Telefilem Sakanak akan disiarkan pada hari Selasa ini, 10 Mei 2022, jam 10 malam. Telefilem Sakanak diinspirasi dari kisah benar dan dilakonkan oleh Tiz Zaqyah, Farid Kamil, Fify Azmi, Chem Amar, Sherry Al Jeffry, Tuan Asmawi Tuan Umar dan ramai lagi. Selain itu telemovie Sakanak ini diarahkan oleh Emi Sufian dan diterbitkan oleh Zeel Production Sdn Bhd. Wah telemovie seram gitu, nampak menarik kan telemovie Sakanak ni, plus barisan pelakon pun best. Jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem Sakanak ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Sakanak Lakonan Farid Kamil, Tiz Zaqyah dan Fify Azmi (TV3)

Mengisahkan Sarah keguguran lagi buat kali ketujuh. Sarah dan suaminya Kamal kecewa impian untuk memiliki anak sejak berkahwin 4 tahun lalu berkecai. Setiap kali kandungannya mencecah 4 bulan, Sarah akan mengalami pendarahan. Sara dihantui penampakkan nenek kebayan pada setiap kali Sara hamil hinggakan anak dalam kandungannya hilang dimakan nenek kebayan misteri itu. Suaminya Kamal dan adiknya Maya berusaha melindungi Sara dari dihantui kelibat yang bergentayangan itu. Apakah yang terjadi sebenarnya?Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post