6 Jun 2021

Telefilem Pemuja Kubur Lakonan Beto Kusyairi, Aedy Ashraf dan Kaka (Astro Citra)Telefilem Pemuja Kubur, Telemovie Pemuja Kubur, Poster Telefilem Pemuja Kubur, Pelakon - Pelakon Telefilem Pemuja Kubur, Info dan Sinopsis Telefilem Pemuja Kubur, Beto Kusyairy, Aedy Asyraf, Kaka Azraff, Telefilem Astro Citra,

Telefilem Pemuja Kubur Lakonan Beto Kusyairi, Aedy Ashraf dan Kaka Azraff (Astro Citra)

Telefilem Pemuja Kubur telah pun disiarkan di Astro Citra pada hari Sabtu, 5 Jun 2021. Antara pelakon telefilem Pemuja Kubur ini adalah Beto Kusyairy, Aedy Ashraf, Kaka Azraff, Ellie Suriaty, Man Kobena dan ramai lagi. Selain itu telemovie Pemuja Kubur ini diarahkan oleh Azmir Affandi dan diterbitkan Heritage Movies. Wah nampak menarik kan telefilem ini, pastu para pelakonnya juga best - best belaka. Jadi jom tengok sinopsis telemovie Pemuja Kubur ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem Pemuja Kubur Lakonan Beto Kusyairi, Aedy Ashraf dan Kaka Azraff (Astro Citra)

Sikap tamak Zarul dan Azhar akhirnya memakan diri apabila mereka berjumpa bomoh sebagai jalan pintas untuk kaya dan memperolehi cinta, ia telah membuatkan mereka di ganggu oleh makhluk halus. Dua sahabat sanggup menggali kubur perempuan mati beranak untuk mendapatkan tali pocong sebagai azimat nombor ekor dan mendapatkan minyak dagu. Namun sampai bilakah mereka mampu bertahan?

1 ulasan:

  1. pelakon dia best tapi macam seram pula nak tengok..huhu

    https://www.tiarasaphire.com/2021/06/drama-korea-taxi-driver-2021.html

    BalasPadamMy Random Post