26 Jun 2021

Telefilem Tiada Galang Ganti Lakonan Raja Atiq (Cerekarama TV3)Telefilem Tiada Galang Ganti, Telemovie Tiada Galang Ganti, Cerekarama Tiada Galang Ganti, Cerekarama TV3, Pelakon - Pelakon Telefilem Tiada Galang Ganti,  Raja Atiq, Muntazar Ghufran, Puteri Adrianna, Fimie Don, Izzendra DFKL, Dilla Ahmad, Badrul Muhayat, Zack Kool,

Telefilem Tiada Galang Ganti akan diulang tayang di slot Cerekarama TV3 pada 26 Jun 2021 ini, jam 10 malam. Telefilem ini sudah pernah disiarkan di TV3 pada hari raya tahun lepas. Antara pelakon telefilem Tiada Galang Ganti ini adalah Raja Atiq, Muntazar Ghufran, Puteri Adrianna, Fimie Don, Izzendra DFKL, Dilla Ahmad, Badrul Muhayat, Zack Kool dan ramai lagi. Selain itu Telemovie Tiada Galang Ganti ini diarahkan oleh Along Kamaludin dan diterbitkan oleh A.Aida Production Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ini, plus ada banyak pengajaran gitu. Jadi jom tengok sinopsis telemovie Tiada Galang Ganti di bawah ini okey.
Sinopsis Telefilem Tiada Galang Ganti Lakonan Raja Atiq (Cerekarama TV3)

Alif (Raja Atiq Azman) seringkali mencemuh hidangan telur goreng yang dimasak oleh maknya, Mak Ani (Dilla Ahmad). Alif masih belum menerima dan memahami kesusahan kehidupan mereka. Hanya hidangan itu sahajalah yang mampu disediakan oleh mak dan ayahnya. Keadaan mula berubah bila ibu dan ayahnya meninggal dalam satu kemalangan. Alif terpaksa menjaga adik-adiknya. Mereka juga selalu mengeluh asyik makan telur goreng. Sekarang barulah dia faham bagaimana kesusahan dan perasaan mak dan ayahnya dulu. Dia berharap dia dapat kembali ke masa lampau untuk meminta pengampunan daripada mak ayahnya. Apa yang berlaku seterusnya?..

1 ulasan:My Random Post